MuR@T Nasıl indirdiniz yaw ben indiremiom?! Bide indiren arkadaşlar hangi hatla(TCELL; ARİA;TELSİM) indirdiklerini söylerlerse sevinirim.......
ako55 Orjinal Mesajı Yazan: MuR@T Nasıl indirdiniz yaw ben indiremiom?! Bide indiren arkadaşlar hangi hatla(TCELL; ARİA;TELSİM) indirdiklerini söylerlerse sevinirim....... Valla indirmek için java ayarları diye birşey gerekiyormuş.Ben çok uğraştım yapamadım.Gittim data kablosu aldım.Şimdi istediğim gibi oynuyorum
Dej@vu Bi bakıma doğru söylüyorsun.. ------------------------------------------------------------------------- 17 15 4 7ru7h 7h4t r34L h4ck3r5 n3v3r 54y 7h47 7h3y 4r3 h4ck3r5... -------------------------------------------------------------------------
Dej@vu Orjinal Mesajı Yazan: MuR@T Peki bide bu data kablosu ile gprs yardımı ile nete bağlanabiomuyuz?! EVET BAĞLANIRSIN AMA ÇOK TUZLU.... :p
Nidokral Bak Ammo Bende Mc60 Var Gprs İle BaĞlaniliyo Nete Kablo Ve Cd Progrramlari AraciliĞiyla Çok İyİ Ama Hemen KÖntÜr Gİdİyo Tabİ
MuR@T Beyler ben data kablosunu aldım şimdi program felan yüklemem lezımmı lazımsa hangileri, Şunu nasıl kullanacağım bi yardımcı olursanız............
MuR@T Beyler Siemens data-suite'i yükledim ama bu sefer telefon bağlı değil diyor ve teli bulamıyor acaba yanlış kabloyumu aldım ben c55 ile m55 için olan aynı değilmi bi yardım edin yaw.
Nidokral Baba Benİmkİnden AlmiŞsin Bak Data Cable Cd Sİ Olucak Yaninda Bak Önce Kablo Usb GİrİŞlİ Olmali Kabloyu Makİnayi AÇmadan Ta Makİnayi AÇ Donanim Ekleye Gİr Cd Den Bulsun Donanimlari Sorna Cd Dekİ Drİverİ YÜkle Sonra Data Suİte Programini YÜkle Com 1 Com 2 Com 3 Var Donanimi Bulursa Com 4 Çikicak Mutlaka Çikmali Çikmazsa Olmaz Çikinca Phone Searc De Taniyacak Zaten Yazicak Sonra Mobİleyİ Falan AÇip BaŞlarsin Umarim Olur Ama Cd Falan Yoksa İŞİn Zor Yada Dİsket Falan
ako55 http://www.siemensfun.co.uk/Games/index.htm (no reklam) Buradan oyun,müzik,resim indirebilirsin.istiyosan data suite programı ile data kablosunun driver ı da var.İndirdiğin java oyunları telefondaki java klasörüne atcaksın jar uzantılı olarak.Hadi kolay gelsin
ako55 önemli deil MUR@T.Rica ederim.Bu sitenin wap adresi var mı bilmiom bi araştırıp bakın isterseniz.