Nasıl indirdiniz yaw ben indiremiom?!
Bide indiren arkadaşlar hangi hatla(TCELL; ARİA;TELSİM) indirdiklerini söylerlerse sevinirim.......
Orjinal Mesajı Yazan: MuR@T Nasıl indirdiniz yaw ben indiremiom?! Bide indiren arkadaşlar hangi hatla(TCELL; ARİA;TELSİM) indirdiklerini söylerlerse sevinirim.......
Orjinal Mesajı Yazan: MuR@T
Valla indirmek için java ayarları diye birşey gerekiyormuş.Ben çok uğraştım yapamadım.Gittim data kablosu aldım.Şimdi istediğim gibi oynuyorum
-editlendi....
abi hiç uğraşma git data cablosu al bi 7-8 milyon ver dünyalarce şey indir
Bi bakıma doğru söylüyorsun..
-------------------------------------------------------------------------
17 15 4 7ru7h 7h4t r34L h4ck3r5 n3v3r 54y 7h47 7h3y 4r3 h4ck3r5...
Ulen benim sorduğum data kablosu 35 milyondu şubatta:D
Hepiniz sağolun
ama senin dediğin orjinaldir ben sahte diom
Peki bide bu data kablosu ile gprs yardımı ile nete bağlanabiomuyuz?!
Orjinal Mesajı Yazan: MuR@T Peki bide bu data kablosu ile gprs yardımı ile nete bağlanabiomuyuz?!
EVET BAĞLANIRSIN AMA ÇOK TUZLU.... :p
OLurmu hiç gprs ile çok çok ucuz.......
Bak Ammo Bende Mc60 Var Gprs İle BaĞlaniliyo Nete Kablo Ve Cd Progrramlari AraciliĞiyla Çok İyİ Ama Hemen KÖntÜr Gİdİyo Tabİ
Beyler ben data kablosunu aldım şimdi program felan yüklemem lezımmı lazımsa hangileri,
Şunu nasıl kullanacağım bi yardımcı olursanız............
Yaw kesin driver gerekli bu driver'ı nerden bulabilirim?!
Beyler Siemens data-suite'i yükledim ama bu sefer telefon bağlı değil diyor ve teli bulamıyor acaba yanlış kabloyumu aldım ben c55 ile m55 için olan aynı değilmi bi yardım edin yaw.
Baba Benİmkİnden AlmiŞsin Bak Data Cable Cd Sİ Olucak Yaninda Bak Önce Kablo Usb GİrİŞlİ Olmali Kabloyu Makİnayi AÇmadan Ta Makİnayi AÇ Donanim Ekleye Gİr Cd Den Bulsun Donanimlari Sorna Cd Dekİ Drİverİ YÜkle Sonra Data Suİte Programini YÜkle Com 1 Com 2 Com 3 Var Donanimi Bulursa Com 4 Çikicak Mutlaka Çikmali Çikmazsa Olmaz Çikinca Phone Searc De Taniyacak Zaten Yazicak Sonra Mobİleyİ Falan AÇip BaŞlarsin Umarim Olur Ama Cd Falan Yoksa İŞİn Zor Yada Dİsket Falan
Sağol sağol onu hallettimde şimdi nerden yüklemek için oyun bulabilirim?!
http://www.siemensfun.co.uk/Games/index.htm (no reklam)
Buradan oyun,müzik,resim indirebilirsin.istiyosan data suite programı ile data kablosunun driver ı da var.İndirdiğin java oyunları telefondaki java klasörüne atcaksın jar uzantılı olarak.Hadi kolay gelsin
Sağol ...........
önemli deil MUR@T.Rica ederim.Bu sitenin wap adresi var mı bilmiom bi araştırıp bakın isterseniz.
Copyright ©2001 SoccerCenter.Net - E-mail: info@soccercenter.net
Barındırma: