ronaldenyo arkadaşlar futbolculara verilen para cezalarında "geçen maç atıldığı için" sekmesi dışındaki cezalar ("profesyonellik dışı davranış" vb.), hangi durumlarda verilebiliyor? Bilen arkadaş varsa bi zahmet ... :rolleyes:
NecromanceR Ben "violent behavior" seçeneini de kullanıorum . Tam türkçesi saldırgan tawır . Mesela birini alınca takıma , eleman baarınıo , işte benim yerim ne olcak falan . Çok abartırsa weriorum hemen ...
SuperBamm Son bir kaç maçta kötü oynarsa, (4-5 oynarsa) Profesyonellik dışı davranışta bulunursa, (Maçta oyundan alındığına sinirlenme aşırı tepki) Yaptığı Agresif davranışlar (Oyunda sürekli şekilde itişip kakışma, kırmızı kart görme)
efshane bazen ilk onbirde oynamak istiyo. eğer iyi bir oyuncum değilse cezayı basıyom. bi daha da işime karışamıyo. not:yaw bu ceza olayında iki haftalık maaşını keserek ceza verirsek gerçekten maaşını vermeyebiliyo muyuz?
ngn gereksiz kırmızı kart yerse ve o kart yuzunden kazanamazsan direk veririm cezayı. bi kere evertonla oynuyorum dk 82 tevezle mcfaddeni deiştirdim devam tusuna basarbasmaz mcfadden kırmızı kart yedi 2 hafta maas kesintisi verdim. ertesi gunki haberde "mc faddden hiç bir yorum yapmadan cezayı kabul etti." kim kotu oynarsa oynasın kotu performans için uyarı bile yaptıgında hemen mızıklıyorlar bir de
emir[cht] ewt efshane maaşı kesilio bu arada konuya gelince bn eğer maçta gereksiz yere atıldığı zmn da profesyonellik dışı hareketten ceza veriorm bu arada rojas die bi adam war ii eleman adam oyundan çıkardıım için üzgün durumda ve 1 yıldır aynı nedenle üzgün ama bn banko oynatıom adamı,bu işi anamadım gitti
@KUPA_CANAVARI@ Kart DiŞinda Genelde Professİyonellİk DiŞi Hareket İÇİn Verİyorum Ya Da Agresİf DavraniŞ ŞeÇeneĞİnİ Kullaniyorum
iN-T-CoMe Ben genelde son maç oyundan atıldıı seçeneini kullanırım ( takım coştu her maç kırmızılar havada uçuşuyo) ya da CL de kötü oynadıında kötü performanstan uyarıyıı veririmm..adam kabul etmez sonra keserimm takımdann :)
ronaldenyo Orjinal Mesajı Yazan: ngn gereksiz kırmızı kart yerse ve o kart yuzunden kazanamazsan direk veririm cezayı. bi kere evertonla oynuyorum dk 82 tevezle mcfaddeni deiştirdim devam tusuna basarbasmaz mcfadden kırmızı kart yedi 2 hafta maas kesintisi verdim. ertesi gunki haberde "mc faddden hiç bir yorum yapmadan cezayı kabul etti." kim kotu oynarsa oynasın kotu performans için uyarı bile yaptıgında hemen mızıklıyorlar bir de tamam işte o mızık olayını nası halledecez? adamlar bi küsüyor arkadaş bi daha kendilerine gelemiyorlar.. sadece kendisi mutsuz olsa iyi .. arkadaşları da bunnara uyuyor ... mutsuzluk kaçınılmazmı?
Nidokral Ben Bİletlerİnİ Kesİyorum Dİrek KlÜpten Kovuyorum Ama Bakiyorum Bazisi Yeteneklİ Ve KlÜbe Katkisi Var Kirmizi Kart Olaylarinda Verİyorum Ceza