odilya merhaba arkadaşlar... siz maçta kötü oynayan oyunculara veya kırmızı kart görenlere para veya uyarı cezası veriyor musunuz?ben vermiyorum çünkü küsüyorlar.bu cezaları vermenin avantajları ve dezavantajları nelerdir?
PieRRe#17 ben direk vermiorum...bence sende verme... bir kere vermistim...hic bir avantajini gormedim...ama takimdan 4kiside dislikes you yazmaya basladii..bende akillandim artik:)
odilya Orjinal Mesajı Yazan: PieRRe#17 ben direk vermiorum...bence sende verme... bir kere vermistim...hic bir avantajini gormedim...ama takimdan 4kiside dislikes you yazmaya basladii..bende akillandim artik:) hmm sağol...
bourqui eğer o maçı kazanmıssam vermiyorum o zaman küsüyorlar. ama maçı ağır kaybetmissen ve o oyuncu yüzündense direkt uyarı ver. seni haklı buluyorlar ve menjerlik puanları artıyor
efshane ben maçın önemine göre veriyorum. önemli bi maçta onun yüzünden puan kaybettiysem affetmem. şimartmıycaksın bunları. sonra yeni kontrat falan isterler.
SuperBamm valla ben hiç taviz vermiyorum, adam cezasını çekecek kırmız kart görmüş ya da 3-4 ile oynamış bir iki maç ben ona ceza vermezsem diğerleri de şımarır. Benim bu konudaki görüşüm Oyunculara asla taviz verilmemelidir.
ngn ben de kirkland bir ara 5ten yukarı cımıyordu sonra uyardım haksızlık ettiğimi soyledi ama sonra baya iyi oynamaya basladı ben de bu sefer ovdum performansını favori personeli oldum.