JamSessioN arkadaslar gecen hafta hangı gundu hatırlamıyorum, TRT The Godfather fılmının 1. bolumunu yayınladı. Bu fılmı daha oncede ızlemıstım. Ama her ızleyısımde benı ınanılmaz etkılıyo. Bence muthıs bır fılm. Hayatımda ızledıgım en ıyı fılm. Oyuncular zaten ınsan ustu. Bu fılm hakkında ne dusunuyosunuz cok merak edıyorum. Lutfen yorumlarınızı yazın...
Hami(10) belki matrix gibi aksiyon fışkırmıyor ama yapıldığı yıla göre müthiş yapılmış.Müziği zaten adamı bitiriyor bide film çok gerçekçi her şey gerçek mafya olayları.TRT ilk filmi verdi 2. ve3. filmide verir trt
kartal_omer trt dublajı çok kötü yapmış. piyasada satılan vcd lerdeki dublaj harika olmuş. film zaten şu anda bile kimilerine göre gelmiş geçmiş en iyi film olarak anılıyor.
DJ €f€ 1 ve 2 yi verdi trt yakinda 3 de verecek sali günÜ herhalde tam hatirlamiyom ama en gÜzeli 1 sonra 3 sonra 2. 2 pek hosuma gitmiyo, diyerleriyle kiyaslanirsa cok dramatik kaliyo.
Hami(10) en güzeli 1 sonrakiler vasat zaten 2. film 1984 te çekildi 3. ise tam 16 yıl sonra 1990 da yani aradan çok zaman geçti
Respinardi bu filmi hic izleyemedim ama bizde müziginden tutulanlardaniz iste almanyanin kötülügü yillar önce yapilan filmi eski diye yayinlamiyorlar
TheFahrix Ben size kitabı okumanızı tavsiye ederim. Ben filmi izlemeden önce kitabı okumuştum. Filmde birçok ayrıntı atlanmış. Kitabın tamamı anlatılsa, sadece 1. film en az 10 saat sürerdi. Kitap 10 kat daha güzel... ;) Ayrıca ben filmden memnun kalmadım. Eğer filme güzel diyosanız, kitaba bayılırsınız... (Yazar: Mario Puzo)
evolution arkadaşlar zevkler tartışılmaz ama 2. filme nasıl kötü diyebiliyorsunuz anlamadım. bence en iyisi 2. seri sonra 1. 3 film ise çok kötü. üstelik 2. film seriler arasında en çok oscarı almış olandır ayrıca en başarılı devam filmi seçilmiştir.
peremeci bana inanmıyorsanız buyrun http://www.thezreview.co.uk/comingsoon/g/godfatherpartfourthe.shtm VE NİKOLAS CAGE OYNAYACAKMIŞ ANDY GARCİA'NIN YERİNE BABA OLARAK O GEÇECEKMİŞ
Marliyn dünyada en iyi 100 film karakteri arasında 1 secilmiş bide dünya tarihinin gelmiş gecmis en iyi filmi dünyanın en iyi film elestirmenler ve yönetmenleri tarafından secilmiş
Oguz Kagan ben cede en iyi mafya filmi ama """"""" BİR ZAMANLAR AMERİKA""""""" YIDA DENEYİN DERİM ROBERT DE NİRO VAR ZATEN
IAdam Orjinal Mesajı Yazan: TheFahrix Ben size kitabı okumanızı tavsiye ederim. Ben filmi izlemeden önce kitabı okumuştum. Filmde birçok ayrıntı atlanmış. Kitabın tamamı anlatılsa, sadece 1. film en az 10 saat sürerdi. Kitap 10 kat daha güzel... ;) Ayrıca ben filmden memnun kalmadım. Eğer filme güzel diyosanız, kitaba bayılırsınız... (Yazar: Mario Puzo) kitabı varmıki
DonMichaelCarleone En Güzel 1 - 2. 3. Bölümde öncekilerle bağlantıyı yakalayebilmek için 3 kez izledim. 4 çekilecekmiş ama ne zaman artı eskiler gibi tutulmaz. 3. bölümün tek sevdiğim özelliği ise "Brucia La Terra" isimli türkü. dinleyin