Orjinal Mesajı Yazan: sharkemre
çok saçma cevaplar fx5200 ü yerin dibine sokmuşsunuz saçma çünkü ben bu oyunu paşalar gibi ve harikulade medium ayarlarda fx 5200 den çok daha ucuz ve eski teknolojili bi kart olan geforce2 64mb mx400 le oynuyorum bence arkadaşın problemi başka ram den olabilir hele xp ise ram önceleri iyi oynanıyor demiş bu bir ram sorunu eğer ram i 256 ysa bu yetmez ekran kartıyla alakası yok yayan gibi atıp tutanlara benim geforce2 de bi pes3 oynatmak sonrada dövmek lazım :mad:
5200 dandik bir kart, keza MX'lerde öyle. Senin hangi cözünürlügü kullandigini bilmiyorum ama yabanci forumlardada cok sIk sekilde 5200'lerin oyunu calistirmada yetersiz oldugu vurgulaniyor. Yani dedigin gibi yayan gibi (ne demekse artik) atip tutmuyoruz.
Ayrica oyunun readmesinde minimum RAM 128, recommended ise 256 Mb. RAM gerektigi yazili. Sen cok biliyosan git konamiye, yanlislarini düzelt adamlarin, onlarda "yayan gibi" atmis olmali.
Neyse, acik konusmak gerekirse senin herhangi bir hizlandirici patch olmadan oyunu 1024*768 medium olarak hicbir yavaslama problemi olmadan oynayabildigine de inanmiyorum.