benım takım ii ama kalecide her geleni içine alıo bu yuzden bana genc kaleci lazım ii kalecileri zten bilioz ama onlara para harcamayı sewmıorum yanı bnı sarmıo ok. bilen warsa ilgilenirse sewınırm.
özgür atalayı tavsiye ederim bide bekir var fenerin altyapıdan
Volkan ÜnlÜ
kaleci istiyosan trabzon sporun alt yapısına bak deli kaleciler çıkıyo
kasper schmeichel
ben deyip iğrenç bi espri yapmıyorum.
KASPER SCHMEICHEL bi numara
şu an ben de Manchester UTD'ın kalecisi
Sebastian Frey
Volkan (fb)
Recep Bİler
bunlar çook iyi kalecilerr hem genç hem yetenekLi =) bi tane Nielsen war o da süper!!
nie 15 yaşında kaleci arıyon ergenlik çağındaki çocuğu napcan bırak canım hayatı öğrensin 15 yaşındada çocuğu büyük bi takıma alırsan çocuk stresten kısır olur valla:)) bende bende 2006-2007 de irfana büyük bi teklif gelmişti herifin yaşına bi baktım 18 dio len 4 senedir adamı oynatıyoz herif büyümemişmi filan meğer 14 yaşından beri as kadroda banko hehehe..bence volkan demirel.
Orjinal Mesajı Yazan: louis_saHa nie 15 yaşında kaleci arıyon ergenlik çağındaki çocuğu napcan bırak canım hayatı öğrensin 15 yaşındada çocuğu büyük bi takıma alırsan çocuk stresten kısır olur valla:)) bende bende 2006-2007 de irfana büyük bi teklif gelmişti herifin yaşına bi baktım 18 dio len 4 senedir adamı oynatıyoz herif büyümemişmi filan meğer 14 yaşından beri as kadroda banko hehehe..bence volkan demirel.
Orjinal Mesajı Yazan: louis_saHa
YEs volkan demirel di =)
raffaele de cesare çıkmıştı bende 1988 doğumlu, taş gibi oynuyor walla.......
Orjinal Mesajı Yazan: bilgin1987 raffaele de cesare çıkmıştı bende 1988 doğumlu, taş gibi oynuyor walla.......
Orjinal Mesajı Yazan: bilgin1987
aahahaahh taş gibi hee 1988 doumlu hemde erkekk peqi bu adam 15 yaşında mı ?
2003-1988=15 ediyor. hem adamın kickingi 20 başlıyor. diğer özellikleride hemen gelişiyor......
Orjinal Mesajı Yazan: CanArya kasper schmeichel
Orjinal Mesajı Yazan: CanArya
Bu eleman bende.Bir kaç tane daha genç kalecim var ve hepsini kiraya verdim.
Gerçekten özelliklere bakınca anlıyorsun.
15 yaşında değil ama volkan ünlü de güzel...
Orjinal Mesajı Yazan: bilgin1987 2003-1988=15 ediyor. hem adamın kickingi 20 başlıyor. diğer özellikleride hemen gelişiyor......
Vala helal olsunnn senn mat 5 dir kesinn...
Bu ardaaa PAtrick Nielsen die bir adam war Brondby e teq kelime HARİKA :)
Orjinal Mesajı Yazan: _VeNoM_ ben deyip iğrenç bi espri yapmıyorum. KASPER SCHMEICHEL bi numara şu an ben de Manchester UTD'ın kalecisi
Orjinal Mesajı Yazan: _VeNoM_
evet abi kesinlikle bu coçuk süper
Orjinal Mesajı Yazan: goktuggursoy evet abi kesinlikle bu coçuk süper
Orjinal Mesajı Yazan: goktuggursoy
15 yaşındaa olduundan mı çocuk diosunuzz :) Çoluk çOcuu kaleye geçirmemm benn :)
Nielsenn var onu deneyin Brondby de diorumm yaff =)
Bekİr KÜÇÜkertaŞ 15 Ten Bİraz Fazla Ama Çok İyİ
Herkes Zaten BelİrtmİŞ Kasper Adamim Benİm
Kasper Schmeichel Manchester City
........ Curci AS Roma
Ayrıca 15 yaşında olmamasına karşın
Bekir Küçükertaş F. Bahçe
Kesinlikle Kasper Schmeichel derim
Copyright ©2001 SoccerCenter.Net - E-mail: info@soccercenter.net
Barındırma: