ozyalemdar Yabancı oyuncuların bazıları bırkac sene sonra turk statusune gecıyo örnegın pancu,phlip deams,ortega,vs. ben kendı yabancılarımın turk statusune gecmesı ıcın ne yapmalıyım bılen varsa yardımcı olsun lutfen?
iN-T-CoMe YA işthe bi kaç yıl oynucaqq aMa as kadronda olmasıı LAzımm kontratı da bu oyuncu klup için vazgeçilemezz oluncaa işthe ilk başta dilinde Türkçe(temel) yazar sonra sevdii klube seni eklerr 1 yıl sonra fln da Bi baqarsınN diğer uyruklar çıkmışş TUrkiye yazıoo :)
GUA®DIAN Benİm BİldİĞİm En Az 5 Yada 6 Yil GeÇmİŞ Olmasi Lazim.ama Bazi İstİsnalar Var Onalr KlÜbe Geldİkten 1,2 Yil İÇİnde Yada Hemen TÜrk Oluyolar.eĞer Olmazlarsa 5 Yada 6 Yil Beklemen Lazim....ve De Kontrati VazgeÇİlmez Oyuncu Falan Olmasi Lazim,oyuncuyu Üzmemen Lazim Yanİ Ayaklarina Kapansan Anca TÜrk Oluyolar... :)
iN-T-CoMe Orjinal Mesajı Yazan: GUA®DIAN Benİm BİldİĞİm En Az 5 Yada 6 Yil GeÇmİŞ Olmasi Lazim.ama Bazi İstİsnalar Var Onalr KlÜbe Geldİkten 1,2 Yil İÇİnde Yada Hemen TÜrk Oluyolar.eĞer Olmazlarsa 5 Yada 6 Yil Beklemen Lazim....ve De Kontrati VazgeÇİlmez Oyuncu Falan Olmasi Lazim,oyuncuyu Üzmemen Lazim Yanİ Ayaklarina Kapansan Anca TÜrk Oluyolar... :) Aynen öyle ama aynı şey oyuncuyu üzmeyipp işthe her maça çıkarırsann fln 1 sezonda adam klubu favourite e ekliyoo sonra Türkçe öğreniyo..Daha sonra da TÜRK oluyor
bilgin1987 gençlerbirliğindeyken deams 2008 de belçikalı/türk kırması oldu. bende çok üzmediğimden sorun olmadı. hem oyuncunun morali yükseldi
iN-T-CoMe Orjinal Mesajı Yazan: bilgin1987 gençlerbirliğindeyken deams 2008 de belçikalı/türk kırması oldu. bende çok üzmediğimden sorun olmadı. hem oyuncunun morali yükseldi Kırmaa auahahah bilmiorum morall fln amaaa
iN-T-CoMe Orjinal Mesajı Yazan: hizlioglu "belçikalı/türk kırması" arkadaş güvercinleri eşleştiriyor gibi konuştun... güvercinnn diil bence ama olsunnn =) Bu ardaaa Perez die bi adam war bendee o da turkk oldu 2 dkkada = )
DJ €f€ Orjinal Mesajı Yazan: hizlioglu "belçikalı/türk kırması" arkadaş güvercinleri eşleştiriyor gibi konuştun... O ne demek la?? pek anliyamadim simdi sen iyimi yoksa kötümü bisey yazdin :confused:
bonister ya beyler 6 yıl oldu bende fenerde pedersen,alex,ricardinho 6 yıldır gecmediler turk statusune napcam ben yaw