Orjinal Mesajı Yazan: cemalerden
Konuyu tam olarak bilmiyorum ama bence yapman gereken şey oyundaki save leri silmen gerekit,rmiş gibi geliyo bana ama yine de bi yedeklerini al
savelerin bence
Save dosyası ile alakası yok durumun...
Orjinal Mesajı Yazan: cruel
Benim bir problemim var. Trgamer'da pes3 ile ilgili yorumlarda bir arkadaş we7(ps2) versiyonundaki japon spikeri afs explorer ile pes3'e aktardığını ve nasıl aktarılması gerektiğini kabaca anlatmış. Ben de denemeye çalıştım. Önce we7(ps2)'nin filedata.afs dosyasındaki 160xxx klasörünün export'unu harddiskime aldım. Daha sonra bunları pes3'ün data_e.afs dosyasına import etmeye çalıştım. Ama dosya import edildi dediği halde sesler hala ingilizce. import edemediğimi düşünüyorum. Sorun nedir? Yardımcı olabilecek var mı?
Öncelikle şunu soriym... Import ettiğine eminisin... Çünkü WE7'nin ses dosyalarını boyutu PES3'den büyük olduğu için, bunu yapmaya kalktığında "There is no room for this file" hatası gelecektir... Ve bir soru soracak... Ona "Yes/Evet" demişsindir ama bunla bitmiyor...
Modify Reserved Space yaparak, yeni bir AFS dosyası oluşturman gerekir...
Üst menüden Advanced --> Modify Reserved Space'e gelip, Renegate AFS yapman gerekir... Daha sonra Yeni AFS dosyasını başka bir adla kaydediceksin... Daha sonra, data_e.afs dosyasının adını değiştireceksin ve yeni yaptığın AFS dosyasının ismini data_e.afs olarak değiştirceksin...
AFS Explorer ile data_e.afs (yeni yaptığın) dosyasını açıp tekrar dosyayı Import et...
Basit bişey kolay gelsin ;)