blackman2004 Yahu bu ne biçim saçmalıkdır anlayamıyorum ya.Oyuncu bende antrenörüm oluyor tamam güzel fakat sonra onu ankaragücü manager olarak alıyor.birde bakıyorum takımımmın basından ayrılmısım ve hakan sükür hem ankaragücünde managerlik yapıyor hemde yönetimde manager olarak gözüküyor...... :confused:
iN-T-CoMe Elin fln kaymıştır :p Çok saçma bi hadisee fotoShop mu desemm :P olabilirr adamlar seni kovup onu almışş olabilirr..
@KUPA_CANAVARI@ okan buruk hem futbolcu olarak görünüyor ara sıra oynatıyorum hem menajer olarak görünüyor sözleşmesini feshedemiyorum yerime geçmesinden korkuyorum ne yapayım bu okan ı
iN-T-CoMe Orjinal Mesajı Yazan: @KUPA_CANAVARI@ okan buruk hem futbolcu olarak görünüyor ara sıra oynatıyorum hem menajer olarak görünüyor sözleşmesini feshedemiyorum yerime geçmesinden korkuyorum ne yapayım bu okan ı Hımss aynısı bana olmuştuu Rivaldoo da yollamaya çalıştım tazminat sorun olduu..Sözleşmeside uzun zamandır allah bilir :) Sen en iyisi adamlaa antrenör olarak 1 yıllık anlaşma imzalaa 1 yıl çalışsınn snra .ie lee =)
@KUPA_CANAVARI@ Orjinal Mesajı Yazan: Imposibly Hımss aynısı bana olmuştuu Rivaldoo da yollamaya çalıştım tazminat sorun olduu..Sözleşmeside uzun zamandır allah bilir :) Sen en iyisi adamlaa antrenör olarak 1 yıllık anlaşma imzalaa 1 yıl çalışsınn snra .ie lee =) YAWS BU 3 YILDIR BURADA SEVDİ BURAYI JUBİLE DE YAPMIYOR FUTBOLCU MU YÖNETİCİ Mİ ANLAMADIM
iN-T-CoMe Orjinal Mesajı Yazan: @kupa_canavari@ yaws Bu 3 Yildir Burada Sevdİ Burayi Jubİle De Yapmiyor Futbolcu Mu YÖnetİcİ Mİ Anlamadim Ahahahah HİÇ GÜlÜceİmm Yokhtuu =))..konrat SÜresİ Ne Kadar Bİtİnce Postalaa Ya..uraŞmaa Baktin Olmucakk (hİleye KarŞiyim Hala Ama Buu Özel 1 Durum) GeÇ Zengİn 1 Klubun BaŞinaa Ordan İstee Dİrek Atlar Zatenn..
iN-T-CoMe Orjinal Mesajı Yazan: dgn84 Ben şuan Barça ile oynarken, Malaga menejerini kovmuştu bula bula benim yardımcı ant.ı buldular. Adamda koşa koşa gitti. Yardımcı ant.lıktan menejerliğe yükseldi :) he yaf adam uça uça gidiyoo hiç red fln da yokhh yanee ...
the killer ben r.madridle oynarken sociedad menajerini kovuldu müthiş yardımcı menajerim ruud krole menajerlik teklif ettiler kabul etti kafayı yedim
GUA®DIAN banada olmuştu,bence photoshop falan kullanmamıştır.Alan Shearer 'ı antrenör olarak aldım.Sonra birmingham manager lik önerdi oraya gitti.Şu anda oranın manager i ama benim takımın yönetim kurulundada ismi var nebiçim iş bilmiyem...
@KUPA_CANAVARI@ Orjinal Mesajı Yazan: the killer ben r.madridle oynarken sociedad menajerini kovuldu müthiş yardımcı menajerim ruud krole menajerlik teklif ettiler kabul etti kafayı yedim adamlar işini biliyor hemen ruud krole saldırmışlar ajax ta iken ben de hollanda milli takımına kaptırmıştım
gereksiz Orjinal Mesajı Yazan: the killer ben r.madridle oynarken sociedad menajerini kovuldu müthiş yardımcı menajerim ruud krole menajerlik teklif ettiler kabul etti kafayı yedim ben bu yolla yaklaşık 10 Mpound filan kazandım özellikleri yüksek olan adamları alıyorum 5 yıllık sözleşme maaşı istediğinden faza veriyom maksimum bir yıl sonra teklif geliyo genelde 1M tazminat alıyom
Spocket Orjinal Mesajı Yazan: the killer ben r.madridle oynarken sociedad menajerini kovuldu müthiş yardımcı menajerim ruud krole menajerlik teklif ettiler kabul etti kafayı yedim bende Real Madrid'le oynarken adını hatırlamadığım yardımcıma, Villareal'den teklif geldi, oraya gitti... 1 sezon sonra falan İspanya Milli takımının başına geçti... Ne de olsa benim yanımda yetişti ;)...
NecromanceR Orjinal Mesajı Yazan: Spocket bende Real Madrid'le oynarken adını hatırlamadığım yardımcıma, Villareal'den teklif geldi, oraya gitti... 1 sezon sonra falan İspanya Milli takımının başına geçti... Ne de olsa benim yanımda yetişti ;)... Nede alçak gönüllüsünüz efendim ;)
CanArya bendede newcastle da yardımcı antrenörüm john carver manchester united a menajer oldu herif .Ben sürünüp cl kupalarını premire lig kupalarını aldım herif bi anda manchestera menejer oldu çok koydu bana :)
bilgin1987 gb deyken 2005de manager kovuldu. önce bana teklif geldi reddettim, benim yardımcı mesut bakkalı ayarttılar. sabah tekif haberi geldi bana, aksama bi baktım mesut fb nin manager olmuş