Dej@vu **avatar çok kolay lan..bi sürü program var sitelerde 10 dk. olayı kavrıyorsunuz zaten... ;)**
RammStein® gigs arkaşaım eğer benim avartarı beğendiysen ona benzeyen hatta daha değişiğni yapabilirim tabi istersen
iN-T-CoMe Orjinal Mesajı Yazan: dej@vu avatar çok kolay lan..bi sürü program var sitelerde 10 dk. olayı kavrıyorsunuz zaten... ;) ahahahah Corel vardı ben de sadecee artıkk gözlerimm yaşardıı :) Sonuç YAPAMADIM a.k deLi olDum ya..
iN-T-CoMe Orjinal Mesajı Yazan: RammStein® gigs arkaşaım eğer benim avartarı beğendiysen ona benzeyen hatta daha değişiğni yapabilirim tabi istersen avatar Züperrr tebrik ederimss=)
haniball kardes paint shop ,photoshop ve buna benzer daha 100 in uzerinde program var eger yapmak istiyorsan sana 3d animator mu ne o programi oneriririm progra.arsivi.com da animasyonlar yaz arat cikar
fanatikadnan Orjinal Mesajı Yazan: haniball kardes paint shop ,photoshop ve buna benzer daha 100 in uzerinde program var eger yapmak istiyorsan sana 3d animator mu ne o programi oneriririm progra.arsivi.com da animasyonlar yaz arat cikar paintshop pro nun içinden çıkan animasyon programıy la yapıorum bnen
fanatikadnan Orjinal Mesajı Yazan: haniball kardes paint shop ,photoshop ve buna benzer daha 100 in uzerinde program var eger yapmak istiyorsan sana 3d animator mu ne o programi oneriririm progra.arsivi.com da animasyonlar yaz arat cikar hem bu paint shop ile animasyon yapamazsın ki bu progeramlarla birleştirilmio resimler!
gladiator1905 benim avatarı isteyen varsa ister e-mailden ister ıcq dan gönederebilirim adnan kardeş sana gönederiyorum
iN-T-CoMe LA ben resimlerinN hepsini yaptımmm ama birleştiremedimm gttii a.k hangi programla birleştiricezz bunlarıı yaa bana bu avatarı yapannn ark da gtti burda yoh =)
fanatikadnan Orjinal Mesajı Yazan: Imposibly LA ben resimlerinN hepsini yaptımmm ama birleştiremedimm gttii a.k hangi programla birleştiricezz bunlarıı yaa bana bu avatarı yapannn ark da gtti burda yoh =) baba sen beni bul ICQ dan ozman ben sana öğretitirm üyada MSN den
iN-T-CoMe Orjinal Mesajı Yazan: fanatikadnan baba sen beni bul ICQ dan ozman ben sana öğretitirm üyada MSN den Eyw bi ara baqarıss şimdilerde yoqumM :)
Frostmourne Orjinal Mesajı Yazan: fanatikadnan paintshop pro nun içinden çıkan animasyon programıy la yapıorum bnen animation shop mu neydi...onu diosun galiba
selman1989 Hasan kim Hasan acilen ona ihtiyacım var... Hasan olan arkadaşım lütfen selmankilic@hotmail.com adresiyle iletişime geçermisin lütfen