Dej@vu Orjinal Mesajı Yazan: kartal_omer http://www.websamba.com/gulsel1/rus.zip işte bu gerçek ömer senin verdiğin gerçek..doğru sölüyorsun..bu arada kalbi olanlar ve 16 yaşından küçükler izlemesin diyicem yine dayanamayıp izleyceksiniz o ayrı mesele.. :)
Hami(10) montajdır kafa bi anda kopuyor ama kestikten sonra kanlar damlıyor bilemiyorum tam neyse ne iğrenç herifler
Dej@vu Orjinal Mesajı Yazan: DJ f vallaha o ikinci linkdeki görÜntü gercek gibi O 2. görüntü zaten gerçek..onun bide renklisi var.. :eek:
***KATİL*** Orjinal Mesajı Yazan: dgn84 yoq yoq bunlar insal değil.... içim karardı valla... benim içim en çok sızlatan o tecavüz görüntüleri oldu... inşallah abd cezasını çeker... hepsini alacan aynılarını onlara yapacan elimizde güç olsa varya onları .....
Psycho Orjinal Mesajı Yazan: dej@vu O 2. görüntü zaten gerçek..onun bide renklisi var.. :eek: renklisi nerede biliyormusun??? bir de o 2. video galiba kısaltilmis bizim arkadas öyle diyodu
Mr_AsLaN ben KAZAA dan buldum orda daha iyi gozukuyor ve sanirim yavsiye etmem bakmaniza ama www.ogrish.com da bu tip videolardan 100lerce var