fanacim rubinho , kasper shameciel , alexandr filimonov rubinho:brezilya liginde 1 takımda kasper shameciel:manchester city de. alexandr filimonov:free de.
Frostmourne Kasper Schmeichel (Man City) Rubinho (Corinthians) Sebastian Saja Stipe Pletikosa (Shakhtar) Roman Weidenfeller (Dortmund) Bogdan Lobont (Ajax)
tottibattu hayrettin hayrettin kaybettinn abi yazılanlara baktım,,ve olamaz dedım bunu atlayamazlar yanii...bu hatayı nası yaptınız..hem dunya çapında hemde ucuz,,hemde hemen gelıyoo...'sebastian frey'
Evil eğer türk istiyorsan Volkan iyi .yabancı ise paran varsa buffon u al. veya cordaz güzel sonra collin .collin hem genç 19 yaşında
Frostmourne Orjinal Mesajı Yazan: tottibattu hayrettin hayrettin kaybettinn abi yazılanlara baktım,,ve olamaz dedım bunu atlayamazlar yanii...bu hatayı nası yaptınız..hem dunya çapında hemde ucuz,,hemde hemen gelıyoo...'sebastian frey' frey mı ucuz? ben man utd'ye 15 milyon paunda alamadım...parma bırakmıyor
@KUPA_CANAVARI@ Bekİr KÜÇÜkertaŞ Volkan ÜnlÜ Stekelenburg(ajax) YanliŞ Oldu Herhalde Stutgart In Kalecİsİ De Çok İyİ Cavellero
aircanadacenter erick delgado çok iyi pahalı da değil hatta 2005 te olanlar vasa yanlış hatırlamıyosam 01 01 2005 de sözleşme önerip bedavaya da alabilirsiniz ilk sezon oynayanlar için de ivankov bedava hatta oyunu açar açmaz mark bosnich boşta çok iyi değil ama bi dönem idare ediyo ama erick delgadoyu alırsanız çoşar kalade
demon1c Eğer yeni baslayacaksan nigmatullin ni al ama ilerlediysen fevzi elmas ı al..Ben 3. sezonda mondragon u bırakıp fevzi elması oynatmaya başladım....