HellscreaM beyler arkadasımın bi sorunu var arkadasım real madridle ilerliyo iste 2012de fakat bütün oyuncularının value degeri "0" contract is not protected filan da yazmıyo nasıl oluyo bu??
iN-T-CoMe Ya üff bu da sorumuuu işthe cevap belli değersiz değersiz adamlarr olunca fiyat düşer öylee.. ŞaKa MaKa bende anlamadım ve öyle bişey olduunu da sanmıyorumm aMa oyunun datasında bişey olabilir sil yeniden yüklee..
android ya beyler benim anladıım kadarıyla şöle bende barcayla 2027 lere geldim oyun bende de ilerledikçe şimdiki kadar çok astronomik rakamda adamlar çıkmıyo en iyileri 45 falan oluyo bendeki 65 i saymazsak bunun sebebi de bence takımjların yanlış ekonomik tavırları heralde çünkü real bi sene 150 ertesi sene 140 dolar harcadı ve sonra küme düşünce bütün adamları sakatlanmış nası oldu anlamadım battılar bi daha da toparlanamadılar şu an benim dışımda ekonomisi iyi olan takım yok bendede 500 dolar bütçe var ama yinede yılda 5 10 bazen hiç falan harcıyom harcamıyom böle olabilir yada sözleşmelerde min release clause bölümünü 0 yapmış olabilir çocuk gözünden kaçırıp
iN-T-CoMe Orjinal Mesajı Yazan: YGK7! ilginc walla. Ya konuyla ilgisi yokh da senin bu imzann forum da bi kaç kişide de war heraldee çünküü çok iyi hatırlıyorum gördüm bu kimindi fln şimdi de seni gördümm..Dikkat ett imzanıı yürütmesinn kimse..
HellscreaM yaa beyler bende gormedim nasıl oluyo ama arkadasım ısrar etti yaz diye bende yazdım yoksa bende hersey kaymak chelseayla jakob rasmussen show yapıyorum
holy ya sorun o deil bütün oyuncularım mükemmel her kupayı alıyorum yani şunu söyleyeym todorov un değeri bile sıfır.anlayın artk o kadar iyi bir oyuncunun bile napçam lütfen yardm..