Kanka_Smart Doktora git bence. Başkalarının tavsiyesiyle jel kullanmaya kalkışma bence. Herkesde olumlu sonuç yaratmayabiliyor.
RammStein® geyik olcak ama ÇİLLER'DEN KURTULMANIN YOLU ONLARI ÖLDÜRMEKTİR.....TANSU ÇİLLER DEN BAŞLA :) :) :) WALLA TUTAMADIM KENDİMİ KUSURA BAKMAYIN
Apili Orjinal Mesajı Yazan: RammStein® geyik olcak ama ÇİLLER'DEN KURTULMANIN YOLU ONLARI ÖLDÜRMEKTİR.....TANSU ÇİLLER DEN BAŞLA :) :) :) WALLA TUTAMADIM KENDİMİ KUSURA BAKMAYIN olum bana bak yamulturum seni :D ewet çoq tatlı oluyom ama güneş ışığı gelince çoq belli oluyo ve bu da beni olduğumdan çirkin gösterio
erelfb Orjinal Mesajı Yazan: Apili hadi be ciddi misin evet nasıl yokoldular bende anlamadım ama bende çok fazla yoktu..
Apili abi beyaz bi tende kahverengi renkte kocaman kocaman çillerinin olması güzel bişiy olur mu ya bazen tatlı bazen iğrenç gösterio adamı ya
Apili Orjinal Mesajı Yazan: CanArya çilli bom bom bom çilli bom bom bom :)) walla hiç çilim olmadı nasıl bi duygu bilemiyorum :) ulan varya zorla küfrettireceksiniz ha olum bana bak çiilli olmak bi ayrıcalıktır tamam mı eğer hakarete uğramak istemiyosan ağzının içine saman doldur ve sesini çıkartma yoksa ben yapacağımı bilirim.. :mad: :mad:
KalkVeSavas BU jel ile geçen çiller ,o çiller değil..örnek : havuç un çilleri jelle geçmez.. jelle geçenler siyah nokta çilleri,sonradan oluşanlar.
showman apilli senin söylediğin çilleri ben biliyorum. ben yüzünde o çillerden olan bir kıza aşık oldum ve kimi çilli görsem o kıza benzediği için hoşuma gidiyor. benim yüzümde küçük küçük var... galiba çiller ıslak ıslak güneş altında durunca oluşuyor. benim sırtımda ve bir çok kişinin sırtında da mevcut bu çiller. eğer ıslak ıslak direk güneş altında dolaşmazsan geçebilir... ama kompleks yapma bu çilleri, sakın... ne var, neredeyse yarımızda az da olsa çil var. mesela ben de belli olacak kadar. çil güzel bişeydir. ama senin bahsettiğin izlerin yok olması daha kolay. doktorlar alıyor sanırım... sen bir fotoğrafını koysana buraya... emircan87@hotmail.com
Apili dostum fotoğrafı biraz küçültürsen anlarsın teelefonda çekitiğim için öyle neyse hangi doktora gitçem cildiyeciye falan mı sen bana fotonu yollasana bi bakıyım senin kilere pek bişi annamam ama
Bat Orjinal Mesajı Yazan: Apili ulan varya zorla küfrettireceksiniz ha olum bana bak çiilli olmak bi ayrıcalıktır tamam mı eğer hakarete uğramak istemiyosan ağzının içine saman doldur ve sesini çıkartma yoksa ben yapacağımı bilirim.. :mad: :mad: Biraz önce çillerden kurtulmak istediğini söylüyordun şimdi çilli olmak ayrıcalıktır diyosun. Amacın ne? Allah kahretsin benim çillerim var ben farklıyım demek mi? Yoksa ben tatlı biriyim çillerim var ama ne yapıcam bunlardan kurtulmak için bilmiyorum ki... Sonra da çilli olmak ayrıcalıktır, ağzına saman doldur, vada vada.......Çocukluk işte...
Apili Orjinal Mesajı Yazan: Bat Biraz önce çillerden kurtulmak istediğini söylüyordun şimdi çilli olmak ayrıcalıktır diyosun. Amacın ne? Allah kahretsin benim çillerim var ben farklıyım demek mi? Yoksa ben tatlı biriyim çillerim var ama ne yapıcam bunlardan kurtulmak için bilmiyorum ki... Sonra da çilli olmak ayrıcalıktır, ağzına saman doldur, vada vada.......Çocukluk işte... haklısın orada başka bişiy diycektim ama kurallara aykırıydı ben de ilk aklıma geleni yazdım amacım çillerden kurtulmak.......