GaSgoine Nokialrda Videoyu toptan çekmeye yarayan program neydi? Hani normalde 20 saniye olarak (sallıyorum 30 tane) çekebiliosak bunun hepsini bir kerede çekebilmemizi sağlayan programı nerde bulabilirim?
Respinardi Mailine iki tane birden yolladim artik hangisi daha iyi bilmiyorum sen denersin hadi kolay gelsin
issuem bu programların isimlerini yada kendisini bana da gönderen olursa çok sevinirim.bide yazabilirseniz kısaca nasıl kullanacağımı. emrah_gocmen@hotmail.com
FreshGuitaR04 kardes kullanım cok kolay telefona yukluyorsun ve onu acıyorsun secenekler diyip kac mb lık olmasını istiyorsan o kadarlık ayarlıyorsun bu kadar kolay.......... mailine gonderdim sadece s60 telefonları icin gecerli bu program :cool:
issuem Orjinal Mesajı Yazan: FreshGuitaR04 kardes kullanım cok kolay telefona yukluyorsun ve onu acıyorsun secenekler diyip kac mb lık olmasını istiyorsan o kadarlık ayarlıyorsun bu kadar kolay.......... mailine gonderdim sadece s60 telefonları icin gecerli bu program :cool: kardeş çok teşekkürler ilgin için ama mailin gelmemiş. bide bu programın nokia 7600 için olanını bulamazmıyım?
FreshGuitaR04 Kardes yollandı sorun yok dedigim gibi guzelce kullanırsın cok hos program........... :cool:
issuem Orjinal Mesajı Yazan: FreshGuitaR04 Kardes yollandı sorun yok dedigim gibi guzelce kullanırsın cok hos program........... :cool: tekrar merhaba arkadaşım ben gönderdiğin programı 6600 a kurdum ama uygulama güvenilir değil diyor bir sorun çıkarmı? sende de aynı uyarıyı vermişmiydi?