Baraka Orjinal Mesajı Yazan: wickedqame Orjinal Mesajı Yazan: Baraka Hepsini oynamaya zamanın oluyormu? Artık hayır :/
rapboyz Assasins Creed daha yeni başladım ve fifa 10 , başka oyuna elimi sürmedim 3 aydır .diğerleri en fazla 1 saat kalabildi bilgisayarımda ne bilim far cry 2 , crysis felan tat vermedi benim oyun zevkim farklı biraz birden fazla oyun olduğu zaman hiçbirini oynayasım gelmiyor en iyisi tek tek bitire bitire oynamak :)
barqan Pes 2010,Football manager 2010,Fifa 99(ortasahadan röveşata fln çekiliyo çok zevkli bence),Counter strike
Atakan95 Smakdown vs raw 2010,The Saboteur(yarın oynayacağım),Assasins creed 2,GTA IV,GTA:Episodes from Liberty City
crdsa 2002 oyunu olsa bile ondaki yarış keyfini hiçbir oyundan alamadım. COLİN MCRAE RALLY 3 Bölünmüş ekranla iki kişi oynamak, en son hanggi Colin McRae Rally de var biliyor musun? Sadece 2'yi oynadım ben. İki kişi oynamak diğer oyunlarda varsa diğer bir oyunu, yoksa 2'yi indireceğim.
tracymusty colim mcrae 3 de de olması lazım.bende 2. bir kol felan olmadığı için deneyemedim ama menüde 2 kişilik die bir yer var.