CarlosSantanaa hala nba oynamaya devam ediyorum fena sardı beni valla ayrıca pes 4 ve cm 03/04 de var
gencfbdaywalker the Movies,AOE III,CoD2,FM 06,Bf2,pes5,GUN,Quake4 demo,Most wanted demo,WR2 Demo Skoda, Doom3(yusuf yusuf tan hala bitmedi :D)
bandobras pes 5,nba 98-2006 hepsi bilgisayarımda...gta sa THug 2 ve hl2 yeniden başladım birde unutmadan F.E.A.R
wolf1690 Şu an elimde Vampıre the bloodlınes var ama oynayamıyorum.Oyunu yükledim crack yaptım.kısayoluna basıyorum tam açılıcakken CD 1 i takın diyo.CD 1 zati takılı Yada crack olmadı.yani oyunu açmıyo.Bu sorunla karşılaşan varsa cvp yazsın.
Anxiety Orjinal Mesajı Yazan: bandobras pes 5,nba 98-2006 hepsi bilgisayarımda...gta sa THug 2 ve hl2 yeniden başladım birde unutmadan F.E.A.R abi sen hangi oyunu oynamadığını söleseydin keşke :D
VoMiT Tom Clancy's Ghost Recon, F.E.A.R, Dreamfall, bide toca race driver 3 yüklü pcmde ama direksiyonla oynarken 10 snde bi takılıo fakat klavyeyle oynarken sorun olmıo..eğer yardımcı olabilcekler varsa şimdiden teşekkürler
aRiZen Orjinal Mesajı Yazan: VoMiT Tom Clancy's Ghost Recon, F.E.A.R, Dreamfall, bide toca race driver 3 yüklü pcmde ama direksiyonla oynarken 10 snde bi takılıo fakat klavyeyle oynarken sorun olmıo..eğer yardımcı olabilcekler varsa şimdiden teşekkürler bu başlıktan cevap alamayabilirsin yardımla ilgili biyerleri dene
Lvnt_Asn cod2 online ,world of warcraft, nsf most wanted ,pes5 , fifa06 arada takıldıgım bi kac oyun daa war ama en fazla bunlar öbürlerine gerek yok