ps 2 için driver 3 çıktı normalde 21 haziranda çıkacak oyun kopyacı hackerlar tarafından ele geçirildi ve çıktı benim ps2 yok ve almadım ama alan varsa nasıl yazsın nasıl olsa pc ye çıkacakta aynısı olacak.
farklı sitedeki oyunu alan 2 arkadaşın yorumu
1) şu anda bu oyunu oynuyorum bana göre süper oyunun açılış videosunda istanbul var ama ist te yaşanan olaydan 6 ay öncee miami de başlıyosun ve Tanner yüzme biliyor yaşasın ayrıca araç kullanma ve kazalar replayleri film gibi yapabiliyorsun araba bi kaç kez ateş ettim delikler açılıyor v kaybolmuyor şehir büyük bi de take a ride var oradada başta nice ve miami de aracını havayı ve hava durumunu ve napıcanı belirliyosun kısacası (pek kısa olmadı ama) oyun tam bir klasik (bana göre) fizik motoruda iyi hasar modellemesi olağanüstü
2)su an driver 3 ps 2 versyonunu oyuyorum.Abi adamlar yapmış.Acılıs videosunda İstanbul falan gösteriliyor(Zaten 3. Bölüm istanbul bunu herkes biliyor)Filmde hersey türkçe.Adamlar türkçe falan konuşuyo.Oyunda Motorsiklet olayı biraz gıcık olmuş.Ama çarpışma olaylarında en iyi araba oyunu bile driver 3 ün eline su dökemez.Grafik ise ps2 olmasına rağmen bence fena değil.Ama nedense vice city gibi mekan tasarımlar iyi değil gibi.Yinede ısrarla alın bu oyunu... :)