frankly Orjinal Mesajı Yazan: asheus1985 BEYELER ATİX600 256MB 2048MB RAM NASIL ÇALIŞIR İŞLEMCİDE P4 3.7GHZ 7+1 SES UUFFFF BİDE TFT LCD 21 PİOONER MONİTOR OFFFF ULAN OFFFF bunu soruyorsan ben sana ne diiim :)
Hasansas1905 Orjinal Mesajı Yazan: GENCFBDAYWALKER p4 3.0 ghz-512 ram kingston 400-FIC radeon 9600xt 128mb nası çalışır acaba manyak çalışır. Benim sistemde söle p4 2.8 fx 5200 128mb 512 mb ddram nası çalışır :)
Hami(10) oyunun sitesinde uzun zamandır dikkatimi çeken bi güzellik var görmeyenler için oyunda press (basın) bölümünü tıklayınca üstteki resim, locations(mekanlar) seçeneğini tıklayınca alttaki resim çıkıyor çok hoşuma gitti benim.
Hami(10) ve oyun bugün itibariyle nete düştü bazı büyük oyun siteleri ve emule gibi paylaşım programalrında 3.579 mb olarak downloada sunuldu.Hayırlı olsun.
Hami(10) bunun için yeni konu açman gereksizdi ben zaten diğer driver konusunda çıktığınını söyledim.
Hami(10) oyun 3 cd imiş galiba herkese hayırlı olsun bakalım ilk kim oynayacak ve istanbul sokaklarında fink atacak:)
Geyiq Team aslında ps2 de fink attım bende pc de daha nice şehrine bile gelemedim :D oynayamadık daha
[BIA]ASLAN oleyyyy be driver 3 çıktı ps2 de felaketti oynadım kendi ps 2 mde inşallah pc de güzel olmuştur :D
TWISTER çeksem mi .. satın mı alsam kararsız kaldım , bide bu pc lerin ne günahı varda çıkan oyun en son pc ye geliyor
gostik oyun cıktı dıolarda bı lınk falan versenız en azından burdan veremıosanız ozele yazın pls ya..
beckham017 Orjinal Mesajı Yazan: bugyboy evet 2 saat önce çıktı oyun şu an bir iki torrent sitesinde var ben şu an indiriyorum Ya şu indirdiğin linki bana gönderebilirmisin? Mehmet_Borucu_17@hotmail.com