goti sistemi benim gibi 1.5 ghzden düşük olanlar şimdiden intaar etsin çünkü oynayamayacaklar yazıkki.neyse drayvır 3lemi doğduk naapak:(
goti kahretsin yine fiyaskomu yaşıyorum.choas theory den sora.okadar dedim 1ghz yapın şu oyunları die danalar adam gibi motor yapamıyoki kasık kasık hep.ula alt tarafı driver oysaki min işlemci 1ghz olsaydı radeonum ve ben grafik olayını hallederdik.çok ayıp ediolar çoooook.......olan var olmayan var dimi yani.adi herifler çılgın kapitalistler manyaklar bitirdiniz beni ilaa alcaz bi sistem allam ya.delircem yaaaaaa......
Tato1989 benim ekran kartı atı radeon 9200 256mb bende manyak çalışır bendede direksiyon var benimbilgisayar1n reni 1024 manyaak olcak bekioss
Tato1989 abiya bu konu biyanada pes4 e türkligi yapsak iyi olacak we8 de var pes4 de yok tsl zamanı geldi artık
goti nah coşar!...9200 le nereye kadar.grafikler berbat olur.ram falan iyi de senin ekran kartı cacık....bide sistem 1.5 ten yüksekse oynarsında öle 9200le coşmaz emin ol biliyorum 9200leri........
Geyiq Team ben ps2 de bitrdim ve sanırım pc de ki grafikler daha iyi ayrıca istanbula gelince insanlar türkçe konuyo... mesela silahınız elinizde ve şeirde gezionuz ordan birisi "yere yatın silahı var","adam delirmiş kaçın" gibi şeyler söylüolar....
Hami(10) videosunda vardı çaşaflı kadınlar aslında ama oyunda varmı bilmiyorum . 2-3 cd olur oyun işte
nightmare_onur tabi zaten bunu bildikleri için bi an önce çıkardılar gta:sa çıkana kadar oynicaz bakalım istanpool da :lol:
Dabulu çok şükür yanlış hatırlamıyorsam bugün dergide 16 mart yazıyordu oyunun çıkış tarihi için bende ge force 128mb mx 440 var oynayabilirmiyim?
Geyiq Team Orjinal Mesajı Yazan: Hami(10) etrafta çarşaflı kadınlar varmı:) oyunda çarşaflı kadınlar da var.....DESOTO lar falanda var tabi tüm bnlar ps2 de vardı inşallah pc de de vardır :)
Hasansas1905 Gerçekten güzel olcak gibi yaww.fx 5200 kaldırır herhalde yawww,ama biraz kasadabilir.tabi bu bi tahmin.