blackman2004 Arkadaşlar bu hileli dediginiz diablo tactiği varsa bana gönderebilir misiniz? baska tactikle bu lig ilerlemez yahu..... :mad:
gereksiz Orjinal Mesajı Yazan: blackman2004 Arkadaşlar bu hileli dediginiz diablo tactiği varsa bana gönderebilir misiniz? baska tactikle bu lig ilerlemez yahu..... :mad: bi süre sonra çözüyo bilgisayar ama yinede baya götürüyo seni ama istiyosan bana bi mail at bende sana gönderim gereksiz_1@yahoo.com
iN-T-CoMe Orjinal Mesajı Yazan: blackman2004 Arkadaşlar bu hileli dediginiz diablo tactiği varsa bana gönderebilir misiniz? baska tactikle bu lig ilerlemez yahu..... :mad: İLERLEMEZz mii! Sen beceremiyorum desenee..4-4-2 le 3(4 sezonu oynamadım sıqıLDım) sezon yenilmedimm yediim goL sayısı da 2 de kaldı...Oyun hile yaparak ilerlemez zaten..Bi oyun Oynarken neden hile yaparsınız ne zevk alırsınız HiLeden Jaxom un da dedii gibi anlamam...
NecromanceR Diablo ya taktik diyip durmaın . Onu bulan oyunun yapımında bulunan biri . Oyundaki açıkları bilen biri . Sonuçta bir bug . Bir hatayıda bilebile kullanmakta hiledir ...
iN-T-CoMe Orjinal Mesajı Yazan: @KUPA_CANAVARI@ 1 sezon için hile yapmaya değer mi yenile yenile yenmeyi öğreceksin HeLaL arkadaşım sana ... Ne Diim Başqa BuNu da bi Rus Çarı sölemişti I.PEtkov du heraldee..aDam yeniliyo yeniliyoo sonra bi başlıyoo yenmeye günümüzde de devam ediyoo =)))
CanArya yok onu fenerli petkov demişti sen yanlış biliosun :) ayrıca cm nin asıl zevkine varmak isteyen diabloyla oynamaz bizden söylemesi :))))
iN-T-CoMe YA beyler diablo 1 hiledirr..NAsı herkesin içinde dün bunun evini soyduk bunun evini soydukk diyemezseniz bence ben diabloyla oynadım işthe bu kadar zaman kimse anlamadı veya elinde diablo taktii olan war mı denmesiyle de aynıdır.. Diablo nun ne olduğunu nerden indirileceğini merak eden warsaa: http://www.soccercenter.net/SoccerCenter.net.php?page=cm/dosyalar&eylem=dosyagoster&dosyaid=19
GS tHe KinG!!! baba hç diabloyla falan uraşma çünkü taktiği kendi oyuncularının özelliklerine göre yapman gerek mesela sol kanat oyuncunun pace'i yuksekse soldan yuklen...
NecromanceR Orjinal Mesajı Yazan: blackman2004 Diablo tactiki ile ilerlemenin de zevki bambaşka be.......... :) Biz ona , kendi kendini kandırmak dioruz ..
iN-T-CoMe Orjinal Mesajı Yazan: blackman2004 Diablo tactiki ile ilerlemenin de zevki bambaşka be.......... :) aLLaM ya linkini werdimm gidip indirsenee milleti tahrikk edicene...(gerçii buranın downloadları çalışmıyor o da ayrı bi meselee )