fenerium1907 Arkadaşlar lig yaparken belirli bir stadyum seçme imkanınız var mı?Var ise nasıl olcek :confused: ?????
ForzAslan Orjinal Mesajı Yazan: fenerium1907 Arkadaşlar lig yaparken belirli bir stadyum seçme imkanınız var mı?Var ise nasıl olcek :confused: ????? Master league diyorsan tabii ki var.Team managementten edit team bölümüne gir,karşına takımlar çikar oradan istediğin takımı ayarla.Eğer ben yanlış anlamışsam,sen bunu sormuyorsan biraz daha açıver konuyu ;)
fenerium1907 Saol bunu da bilmiyordum teşekkürler,Ben normal Ligi diyordum hani millitakımların olduğu lig
ForzAslan Orjinal Mesajı Yazan: fenerium1907 Saol bunu da bilmiyordum teşekkürler,Ben normal Ligi diyordum hani millitakımların olduğu lig Benim bildiğim oradada aynı
Spocket Orjinal Mesajı Yazan: fenerium1907 Saol bunu da bilmiyordum teşekkürler,Ben normal Ligi diyordum hani millitakımların olduğu lig Edit Mode'dan istediğin takımın Home Stadyumunu değiştirebilsin... Bunun dışında League Mode'da maçtan önce stad seçme imkanın yok...
Spocket Orjinal Mesajı Yazan: fenerium1907 Edit mode ye girdim ama stadium bölümü kapalı Milli Takımlar için kapalı, Klüb takımları için açık... WEditor programını indirip ondan değiştirebilirsin Milli Takımlarının stadlarını...