Frostmourne Aaron Lennon (Leeds) Jakob Rasmussen (OB) oyunun başında 15-16 yaşındalar...geleceği mükemmel ikisinin de...tavsiye ederim...
@KUPA_CANAVARI@ Orjinal Mesajı Yazan: van Nistelrooy Aaron Lennon (Leeds) Jakob Rasmussen (OB) oyunun başında 15-16 yaşındalar...geleceği mükemmel ikisinin de...tavsiye ederim... lennon biliyordum da rasmussen tanımıyordum kimmiş bir bakayım
Frostmourne Orjinal Mesajı Yazan: @KUPA_CANAVARI@ lennon biliyordum da rasmussen tanımıyordum kimmiş bir bakayım bak dediğim gibi oyunun başında 15-16 yaşında..ve başlangıçta yetenekleri çok da iyi değil..ama koy reserve team'a yani 2.takıma orda kendini geliştirsin.... 1-2 sene sonra süper olacaktır...(yani bende öyle oldu takım: shakhtar)
@KUPA_CANAVARI@ Orjinal Mesajı Yazan: van Nistelrooy bak dediğim gibi oyunun başında 15-16 yaşında..ve başlangıçta yetenekleri çok da iyi değil..ama koy reserve team'a yani 2.takıma orda kendini geliştirsin.... 1-2 sene sonra süper olacaktır...(yani bende öyle oldu takım: shakhtar) verdiğin bilgiler için teşekküer edrim
iN-T-CoMe Orjinal Mesajı Yazan: Evil bu arada FENERBAHÇELİLERİ kutluyorum(bende FB liyim) Eyw SaoLAsın aMa BuNu kutlayacağınN yer burasıı diiL konU DIşI forum die 1 yer warr... ORta SahaNın SağıNa Canavar GiBi aMa BİLİnDik 1 iSim Gökdeniz Karadeniz..
Frostmourne Orjinal Mesajı Yazan: @KUPA_CANAVARI@ verdiğin bilgiler için teşekküer edrim bişi diil ;)
kamilovic Orjinal Mesajı Yazan: Zombie Abi Ajax mıydı feyenord muydu hatırlamıyorum ama sikora diye bi genç adam vardı okadar yüksek puanla oynamıyodu ama asist kralı gibi birşeydi ona bir bak derim solda oynuyo herhalde
anty27 gökdeniz,yattara,toledo,cassano(süper) ,gasbarroni, forwetlerin bazıları ortasahada da süper oynuyor