blind guardian İlk ekran görüntülerine göre değerlendirirsek bence Football Manager daha iyi olacak gibi ama ben ikisini de alıcam tabi :)
CanArya bencede daha iyi olucak sigames tecrübeli bi firma zaten.Cm5 i de alır bi bakarım beğenirsem oynarım.
ForzAslan İki oyunun screenshotlarına baktım.Neredeyse aynı.Firmalar ayrılmış ama sanki 2side aynı firmanın oyunu gibi.Bir kaç küçük değişiklik dışında görünür de bir fark yok.Ama oyunlar nasıl onu oynayınca göreceğiz hepimiz.Ama bir konuda çok sinirleniyorum.Neden hala 3boyut yok.Ne bu böyle atari oyunu gibi.Geçsinler artık adam gibi 3boyuta.Eğer hala gelecek bir kaç yılda geçmek gibi bir düşünceleri yoksa Ea Tcm'yi arkasına alarak hızla tekel olmaya geliyor.
Spocket Orjinal Mesajı Yazan: Metin Koca İki oyunun screenshotlarına baktım.Neredeyse aynı.Firmalar ayrılmış ama sanki 2side aynı firmanın oyunu gibi.Bir kaç küçük değişiklik dışında görünür de bir fark yok.Ama oyunlar nasıl onu oynayınca göreceğiz hepimiz.Ama bir konuda çok sinirleniyorum.Neden hala 3boyut yok.Ne bu böyle atari oyunu gibi.Geçsinler artık adam gibi 3boyuta.Eğer hala gelecek bir kaç yılda geçmek gibi bir düşünceleri yoksa Ea Tcm'yi arkasına alarak hızla tekel olmaya geliyor. 3D boyuta geçmezler, zaten geçmesinlerde... Oyunun tüm havası gider... Tercihim Football Manager olacaktır...
emre_acar1989 abi bende fm daha iyi olur diye düşünüyodum ama... -geçen gördüğüm bi screenshot dan sonra soğudum biraz benim oyunda en çok önem verdiğim şey oyuncu özellikleri bide baktım cm de 99 a kadar fm de20 peeeeeeeeeeeeh
iN-T-CoMe Orjinal Mesajı Yazan: Metin Koca İki oyunun screenshotlarına baktım.Neredeyse aynı.Firmalar ayrılmış ama sanki 2side aynı firmanın oyunu gibi.Bir kaç küçük değişiklik dışında görünür de bir fark yok.Ama oyunlar nasıl onu oynayınca göreceğiz hepimiz.Ama bir konuda çok sinirleniyorum.Neden hala 3boyut yok.Ne bu böyle atari oyunu gibi.Geçsinler artık adam gibi 3boyuta.Eğer hala gelecek bir kaç yılda geçmek gibi bir düşünceleri yoksa Ea Tcm'yi arkasına alarak hızla tekel olmaya geliyor. oLAbilir 3D aMa öyle CM4 ü hatırlıyosundurr gazete kitap uyku vb vb yapıodukk ama hala bişeyler yüklüyoduu :) Bence bu da böyle oLur çok ağırlaşarak bizi sıkar sonra uyu babam uyu =)
genç fenerli kesinlikle fm yi ercih ederim ama ikisini de alıcam kesin emre_acar1989:olm zaten oyuncu özelliklerinde 20 ye kadardı şimdiye kadr öle alıştık öle kalsın .....
iN-T-CoMe Orjinal Mesajı Yazan: emre_acar1989 bence 3d oyunu batırır mauhahah oLabilirr ama hatırlarsın CM4 ü diorum başqa bişe demiorum...
emre_acar1989 abi şimdiye kadar böyleyse bende yeni bişey olarak 99 a kadar olsun istiyom işte olduğu gibi oynicaksam cm3-4 ü oynarım zaten
RubenMartin 3d nin gelmesi oyunu %99 değiştirir. Ve cm veya fm ile alakası kalmaz.. ben fm alıcam nedeni sigames.Diğeri sadece bi kopya olacaktır...
ForzAslan Orjinal Mesajı Yazan: Imposibly oLAbilir 3D aMa öyle CM4 ü hatırlıyosundurr gazete kitap uyku vb vb yapıodukk ama hala bişeyler yüklüyoduu :) Bence bu da böyle oLur çok ağırlaşarak bizi sıkar sonra uyu babam uyu =) Haklısın oyunun loadı zaten çok çok ağır bir de 3d yaparlarsa oynanmaz.Ama ben bu oyunun bu sisteminden nefret ediyorum.Neden 30saat bekliyoruz ki.Hızlı geçsin banane 20şubat perşembenin sabah öğlen akşamından.Çok sıkıyor insanı o özellik.Bir berbat özellikte müzik yok.Sessiz sessiz oynuyoruz.Şöle menajerliğe uyan bir müzik çok güzel olur bence.İnşallah bu 2oyun bu konulara biraz daha özen göstermiştir