gereksiz ya ne tip cezalar aldınız yani hiç saha kapatma cezası veya ne bilim para cezası aldınızmı ne kadar aldınız filan
tottibattu genelde ceza almıyorum verıyorum ben..vermek daha zevkli..yanlız bi kere şahit oldum..arkadaşımın oyununda zidane kafa attı adam 7 maç ceza aldı..ondan sonra bzım elaman tam 7 kere üst üste 2 hafta para cezası werdi..zidane'da hepsını kabul etti...adam 2 ay süründü resmen..borç harç geçinmiştir herhalde...
iN-T-CoMe BeNDe aLPay dı heralde adamı durduq yere indirmiş sonra bişeler daha yappmışş tam anlamadım o yüsden kırmızı yedii 8 maç ceza (itiraz ettm aslında 3 tü nası olduysa 8 e çıqtı)....Feci sinirlendim adama 2-3 ceza werdim (para uyarı fln) adam sonra haketmedini düşünüyo dedi bi anda dislike a ekledi bnii ! ondan sonra ceza fln wermiyorum çok haketmeyene
iN-T-CoMe Orjinal Mesajı Yazan: fenerim1 bende millet en fazla 2 maç ceza alıyo ne kadar itiraz etsende karar değişmiyo Snde bişe war o zaman bende 3 maç adlı işte itiraz ettim TAVAN yaptıııı.(8) sene sonunda da worst discipline die bi yer vardı heralde orda adamın adı yazıoo =)
iN-T-CoMe Orjinal Mesajı Yazan: CanArya bende adama 2 maç verdi itiraz ettim 4 maça çıktı MaLesef öyle oluyoo ve itirazın hep veto yiyo 01/02 de bazen kabul edildi fln dioduu.. =) ne insafsız bunlar =)
@KUPA_CANAVARI@ Her İtİraz EttİĞİm De Ceza İkİ Katina Çikiyor Bende İtİraz Etmİyorum Artik İtİrazimin GeÇerlİ Temellere DayandiĞini DÜŞÜnmÜyormuŞ Beyfendİlİer
iN-T-CoMe Orjinal Mesajı Yazan: @KUPA_CANAVARI@ Her İtİraz EttİĞİm De Ceza İkİ Katina Çikiyor Bende İtİraz Etmİyorum Artik İtİrazimin GeÇerlİ Temellere DayandiĞini DÜŞÜnmÜyormuŞ Beyfendİlİer Harbi ya adamlar hiç başka bişey demiolar itirazınız gerçeğe dayaLı temellere dayanmıyoo..yo aslında dayanıyo adam itiraz etti sarı yedii.Sonra formadan çektii 2. sarıyı yedi haksız bi sarı karttı da BUNU ORDA YAZABİLİCEİM Bİ YER YOKH =)
@KUPA_CANAVARI@ Orjinal Mesajı Yazan: Imposibly Harbi ya adamlar hiç başka bişey demiolar itirazınız gerçeğe dayaLı temellere dayanmıyoo..yo aslında dayanıyo adam itiraz etti sarı yedii.Sonra formadan çektii 2. sarıyı yedi haksız bi sarı karttı da BUNU ORDA YAZABİLİCEİM Bİ YER YOKH =) TIPKI TÜRKİYE LİGİ GİBİ İSTEDİĞİ GİBİ CEZA VERİYOR NE KADAR İTİRA EDRSEN O KADAR FAZLA CEZA NE GÜEL KEYİF VALLA