agonyozgur Arkadaşlar nokia 6600 telefonumu satıyorum.İçinde 6 adet ekstra oyun ve ekstra uygulamalar var.fiyat:: 575 milyon. Bana mail atabilirsiniz..agonyozgur@hotmail.com
BeKTaS F1GO Orjinal Mesajı Yazan: dej@vu yavaş gel..gümrükten kaçak sıfır 350 milyon ankara'da.. hocam öm dede belirttim ben ankara mamak da oturuyorum bana 1 tane senle beraber bu pazar alabilrimiyiz 1 6600 350 milyona tel + şarz aleti gümrük pls cvp
BeKTaS F1GO Hocam bana 6600 lazım 350 milyon a gümrükten getirtiyomuşsun sanırım beraber pazar günü bana 1 6600 ayarlayabilrimisin pazar günü saat kaçta istersen buluşalım 350 ye peşin alalım olur mu baba pls cvp hemen bekliyorum alıcaksak parayı alıyım geliyim pazar günü 350 milyonu sen de 1 tel getirisin tel no yada mail verirsen öm yada mailime sevinirim mail ahmet43@superonline.com pls cvp
Dej@vu walla benim en samimi olduğum bir arkadaşın dayısı kamyoncu o getirtiyor..ben senin için bi araştırayım..bu pazar olması imkansız..hafta sonları dersanem var..
BeKTaS F1GO peki baba haber bekliyorum bu konu + mailime pls ahmet43@superonline.com mailim haber ide buraya yazarsan ii olur baba adamsın sağol
BeKTaS F1GO Son Mesajım BaBa 1 sor ne olur pls Orjinal Mesajı Yazan: dej@vu walla benim en samimi olduğum bir arkadaşın dayısı kamyoncu o getirtiyor..ben senin için bi araştırayım..bu pazar olması imkansız..hafta sonları dersanem var.. Hocam araştırınca http://www.soccercenter.net/forum/showthread.php?p=249433#post249433 bu konuya cevap yazarsan çook memnun olurum büyük adamsın baba şimdiden sağol
agonyozgur Valla herkes getiriyor.Bir türlü gelmedi banada.. Bulursaız güzel valla. Benim fiyat bu isteyene :))
BeKTaS F1GO Hocam yada şöyle yapalım BaBa ya sen bana ev yada cep no nu ver ben seni ordan buluyum böyle forumda olmuyo ok baba pls tel no nu ver maille olcak iş değil bu lütfen
BeKTaS F1GO hocam yapma etme yaa mail yolla icq kullanmıyorum baba pls maille tel ini ahmet43@superonline.com
agonyozgur ya nerden getiriyorsun olm.Herkes getiriyor..Hani icraat var mı..? nereye 350 milyona 6600..???
BeKTaS F1GO Hocam 400 milyon a bul,duk biraz beklicez Hasan (dejavu) sağolsun baba adam sen de başkasına kakalar 66000 ı
Dej@vu walla figo biraz daha bekle..bak süper 6230 çıktı..6600 elden düşmeye başladı..şimdi almak aptallık olur..nasıl olsa ucuzlayacak..not:modayı yakalayamıyoruz diye üzülmeyin..her telefon ilk çıktığında müthiş bi şey diye herkes alır verirler 1-2 milyar aradan 3-4 ay geçer telefon 500 milyon olur.. :)
Apili ulan adam telefonunu satıyo siz onun elinden müşteri kaçırıyonuz ayıp ya haksızlık belki adamın çok acil bi işi var ve o yüzden satıyo paraya ihtiyacı var belki adamın elinden müştteri kaçırıyopnuz valla ne diyim helal olsun..