odinhan selaımn aleyküm ben bu yamayı indirdim aynen kopyalama yaptım ama yeni oyun aç diyince hata veriyo neden yaww bir yardım pls
gereksiz world dream league topic'i vardı keşke yeni açmasydın ama neyse bu patchin çalışması için 4.1.4 veya 4.1.5 kurulu olması gerek sende 4.1.1 filan varsa çalışmaz
odinhan bu siteden bu yamayı bilenler için sölüyorum yawww yeni oyun aç diyince database yüklenirken hata veriyo oyundan çıkıyo işte hem de 25 mb lik dosya
iN-T-CoMe Heeh doru yaff şimdi hatrladıms =) indirirken yazıoo 4.1.5 için 4.1.4 lazım mı ne öle bişe :D
iN-T-CoMe Orjinal Mesajı Yazan: odinhan şimdi denedim siteden ama hata verdi 4.1.4 hata veriyo site olur mu o zman NaSı ya bende hata fln wermiyoo ..4.1.5 i sil sonra yeniden 4.1.4 ü yükle üstüne 4.1.5 i yükle sonra makineye restart att..Bi DAha baq baqaLIm
Makaay Orjinal Mesajı Yazan: odinhan bu siteden bu yamayı bilenler için sölüyorum yawww yeni oyun aç diyince database yüklenirken hata veriyo oyundan çıkıyo işte hem de 25 mb lik dosya yamayı ben yaptım bırakta biliyim:) arkadasım ne hatası veriyor tahminimce kopya oyun kullanıyosun ve 4.1.4 yükledikten sonra crack yüklemedin
gereksiz Orjinal Mesajı Yazan: Makaay yamayı ben yaptım bırakta biliyim:) arkadasım ne hatası veriyor tahminimce kopya oyun kullanıyosun ve 4.1.4 yükledikten sonra crack yüklemedin keisnlikle bendede aynı olmuştu crackleyince düzelmişti
NecromanceR Orjinal Mesajı Yazan: Makaay yamayı ben yaptım bırakta biliyim:) arkadasım ne hatası veriyor tahminimce kopya oyun kullanıyosun ve 4.1.4 yükledikten sonra crack yüklemedin Muahha , hiç güleceim yoqtu kardeşim :D
iN-T-CoMe Orjinal Mesajı Yazan: JaXoM Muahha , hiç güleceim yoqtu kardeşim :D O mAskeyle gülmek zor olmuyo mu :D :D :D