Bn ilk periyodu izlemedim , 2. periyodun 7. dakikasından sonuna kadar tamamen izledim maçı... Kısa biraz yorum yapayım..
Lakers adam gibi oynamıor bi kere... Shaq dışında çalışan adam yoqh dooru dürüst , Shaq içerde debelenior ama bi adam yetmior.. 36 sayı 20 rebound ile teqh başına ayakta kaldı adam... Tek kelimeyle helâl olshun..
Malone sakat tamam ama 2 sayı nedir yani o tecrübedeki bi adam en azından biraz daha uğraşmalı die düşünüorm bn ama sonuchta sakat fln die kimshe ona bişi demicek bu yenilgiden dolayı..
Kobe Bryant çhok süper bi adam tamam bunu herkes kabul edior eywallah bnde ediorm ama bu sabah kötüydü.. 20 sayısı wr yne fena deil ama 23/7 gibi hatırlıorm bn onun şut isabetlerini , çhok egoist oynuor asistleri az pasları sınırlı sayıda.. Çhok zorluor oluncha kral oluor ama olmayınca işhte sabahki gibi oluor..
Dier adamlardan Gary Payton 3-4 maçhtır inanılmaz derecede tutuk yani anlayamadım bn onun işini , şut da denemior fashla isabet de bulamıor.. Devean George'un teqh başına çhok fashla becerisi yoq bnce , takım iyi oynayamayınca o da batıor ztn.. Derek Fisher , o da kötüydü bu sabah son zmnki iyi performanslarından uzaktı bayağı.. Stanislav Medvedenko , Karl Malone sakat die girdi ztn Lakers'ın başhka seçeneği yoqh içerde mecbur oynadı o da potayı döwdü ztn yetenekli bi adam deil... Kısacası herkes döküldü , Lakers'ı bn bu kdr da kötü beklemiordum..
Karşı tarafta ise belki de hayatının maçlarından birini oynayan Rasheed Wallace wardı , 26 sayı-13 rebound ile inanılmash oynadı.. Ayrıca Billups ile son zmnların formda adamı Hamilton da Rasheed'e katılınca üçlü nefis oynadı we aldılar maçı.. Ben Wallace'ın özellikle kndi serbest atışının reboundunu alıp yaptığı katkı(hem de kritik dakikalarda) çhok olumlu bi hareketti ama tutuktu maçhta.. Ha bi de unutmadan yne kritik dakikalarda ortaya çıkan we takımı ateşleyen Mike James'in de güshel katkısını unutmamak gereqh.. Mehmet de oynamadı çnkü o kdr günündeydi ki Rasheed Wallace , Elden Campbell bile çhok kısa süre alabildi...
Ayrıca bn Chicago'dan soora batıya gechen üstünlüğün kesinlikle kaybolduuna inanıorm , 2 maçhtır parçalıor Detroit we arthık doğu takımlarının da neler yapabileceğini gösterior..
Şmdilik bnden bu kdr , bi dahaki maçhta bakalım neler olchak? Bn Lakers'ın almasını istiorm çnkü seriye biraz heyecan gelmesi lzm ama sonuchta kndi seyircisi önünde şampionluğa oynıcak bi Detroit wr bakalım , 2 gün sora görches...