evet arkadaşlar inanmıyacanız ama cmden soğudum niyemi söyliyim
1)oyunda oynadıım 3 takım var sürekli man unt barca inter
interle iki yıl oynadım iki cl iki italyan ligi aldım hemen bıraktım
man unt la farklı bişi denedim tüm takımı satıp yas ort 21 olan yeni bi takım kurdum 2011 deyim ingiliz giğini hep aldım cl de ilk sene hariç 6 sene üst üste final oynadım 5 ini aldım bir aydır oynamıyorum
barcayla 17 sene üst üste şampiyon olduktan sonra bi ay kadar oynamadım çünkü sıkıldım bu forumda tottibatu diye birinin beni bu konuda yalancılıkla suçlaması üzerine tekrar başladım ve şimdi 2025 e geldim seri aynen devam ediyo ama gelelim beni cmden soğutan şeye oyun beni normal yollardan durduramadığı içi uyuzluk yaratmaya başladı nası mı bayern barca maçı almanyada adamların şut sayısı 4 -3 benimse 30-15 maç bitti 1 0 yenildim gimnastica barca maçı dk 92 benim 26 şutum var 16 isabetli adamların şutu yok taaak bi şut gol maç btti 1 1 ve inanın bana bi sezon boyunca en az 20 25 kaleci bana karşı 9 veya 10 la oynuyo bu iş oyunun en nefret ettiim tarafı
2)küçük takım seçiyim diyorum onada yeterince konsantre olamıyorum tek oynayabileceğim takım memleketimin tek takımı olan bayburtspor onuda seçemiyorum
evet arkadaşlar eğer bu kadar yazıyı okuma zahmetine katlandıysanız lütfen bana bi akıl verin verin yoksa bi hafta içinde oyunu silmeyi düşünüyorum ciddi ciddi çünkü artık oyunu cm hastalığına yakalandıım ve oyuna inatlaştıım için oynuyorum sadece evet beyler lütfen bi akıl