İsildur Arkadaşlar oyunun options bölümleri çok yavaş,hem optionstaki menüde hemde oyun sırasında cıkan yazılarda oyun yavaşlıyor yazıların etrafındada simsiyah bir dikdörtgen var tüm yazıyı kaplamış şekilde acil yardım.MEYDEY MEYDEY!!!!!!! :mad:
oguzdoldurur Silent Hill 3 ve silent hill 4 the room sistem gereksinimlerini bilen varsa yazabilir mi? :confused:
digimax Orjinal Mesajı Yazan: oguzdoldurur Silent Hill 3 ve silent hill 4 the room sistem gereksinimlerini bilen varsa yazabilir mi? :confused: ya silent hiil4 ün pc ye çıkıp çıkmayacağı belli değil ki daha.silent hiil3 ün ise fx 5200 ekran kartı,256 ram 2000 işlemci ce 4.5 gb sabit disk alanı...
ZeD ormanda agacın dibindeki anahtarı alıorum fakat sonra geri donemiorum gidilebilecek bi yer de yok ev haricinde. iki saat dolaştım bulamadım.
RucowS arkadaşım www.oyunsitesi.gen.tr (reklam değil yardım amaçlıdır) tam çözümü vardı bende takıldığımda ordaki yazı sayesinde oyunu bitirmiştim.
goti ormanda o punky heriften kakaolu süt karşılığı aldıımız kürekle naapçaz bide içki şişesi sadece bi silah mı yoksa başka işlevi de var mı yardım bekliyorum
goti neyse bitmek üzere.ya bu silent hiller beynimi sulandırıyo epeyce.3 ü bitirdim ama delirtmişti beni bu daa kolay olmuş
ZoRo **arkadaslar Silent hill hakkinda yorumlariniz nedir nasil bi oyun sizce konu nedir nasil yani bi tartisalim konusalim buda KONAMI yapimi oyun 1-2 gun icinde elimde olacak merak ediyorum nasi bisi 4 o kadar iyi degilmis 3 guselmis vs vs vsvssvsv ?**
e.c.i ilk silent hill PS1 de çok süperdi serinin en baba oyunu o bana göre silent hill 2 de PC için en ii oyun SL3 de güzel ama ilk 2 oyunun tadını alamdım ve the room için söleyeceğim tek şey alakasız oyunu kurdum ama malesef beni sürüklemediği için bıraktım oynamadım SL1 ve SL2 tek kelimeyle mükemmel ama son 2 oyun için aynı şeyleri söyleyemeyecem inşallah şu oyunu PS3 ile toparlayıp hayran kitlesini geri kazanırlar yoksa güzelim oyun gidiyor bana göre
ZoRo **Eee peki grafik farki yok mu 2 ile 3 veya 2 ile 4 arasinda ? grafikler ayni mi gelismis mi ? grafikler ayni ama 3-4 konu dandik mi yani anlamadim ? :D **
e.c.i grafik olarak her oyunda yükselme var ama konu olarak aşağı çekiyo mesela SH2 de (yukarıda SL yazmışım :D) dış ortamlarda o kadar güzel bi sis efekti vardı ortamlar çok ürkütücüydü ama 4 üncü oyunda hiç sarmadı beni ortamlar bence SL2 yi almalısın onun bile grafikleri çok ii
chessfirst 3 ü bitirmiştim galiba... Çok zorlayacak seni walla. Duvarlardan birden bire kanlar akıyo falan... 4 te güzel 4 ü beğenmemelerinin sebebi bi yenilik getirmemesi aynı tarz oyun sadece yeni canavarlar vardı işte...
ZoRo **sagolun arkadaslar bilgiler icin .. daha cok acarsaniz sevinirim bu oyunu cok merak ediyorum acayip heveslendim yarin ogleden sonra veya aksama dogru alacam bakalim ne olacak .. 3 aliyom ..**
e.c.i wallahi 3 ü bitirdim ama inan senaryoyo dahi hatırlamıyom ama 2 de takıldığın yer olursa çekinme :D 2 o kadar etkilediki hala daha kaç yıl oldu unutamıyorum 3. oyun hayal meyal aklımda 4 den farkı yok benim için
ZoRo **o zaman sen simdi git SH 3 yukle basla simdiden yarin aksam ben gelir sorarim takildim yerleri hade bakem :D :D :D**