gereksiz statı geliştirmek öyle kolay bi iş değil bütün maçları full kapasiteye yakın oynaman gerek şöyle yapılıyo club confidenceye tıklıyosun sonra alt köşeden expand the stadium diyosun. tv gelirleride ligi bitirdiğin yere bağlı olarak değişiyo
iN-T-CoMe =) evet aynen öle oluyorr.aMa Ben fenerle 3. sezonumda hep full çekiyor hazırlık maçı(32 bin bilmem kaç kişi geliyo düşün)..aMa Adamlar ısrarla stadı büyütmüyooo
gereksiz bende büyüttüler ben fenein stadı 55bin kişilik sanıyodum 60bin yazıyodu ve ben hep full oynadım bi ara 7-8 maç üst üste seyirci rekoru kırıldı söyle 59967-59979-59990 filan diye gidyodu en sın 59997 oldu soyledim tamam zaten büyütmemiz gerek dediler 16bin kişilik büyütücez beş ay sonra dediler şimdi 71bin kişilik oldu stad şimdide 69bin seyirci sayısı 3-4 maçtır bakalım biraz full oynatssam bi daha istiycem
CanArya ben newcastle ın stasını 10000 kiişi daha büyütme onayını aldım.Çoğu zaman kabul etmiyolar.Heralde başarı filan bekliyor yönetim .Yoksa yarısı bile dolmıyan stadı niye büyütsünler :)
@KUPA_CANAVARI@ Bende BeŞİktaŞ İle Oynarken Hemen Kabul Ettİler Ama Chelsea Da İse Çok Terlettİler Bİr De Yerel Rakİplere Takildilar BayaĞi Bİr UĞraŞtim
tenten1985 sizin klub'e büyültme önerisi getirmeniz lazım ayrıca üstün derece başarılı oldunzmu yönetim tesileri falan büyütüyo televbizyon geliride 1.ligte iyi oynaman a bağlı şampiyonlar liginde oynuyorsanda güzel para veriyorlar
gereksiz Orjinal Mesajı Yazan: fenerim1 abi o nası oluyo ya... ben fenerle gs maçı hariç 25000 i geçemiyorum... bi de 2011 yılına geldim 3şl, 3uefa kupası aldım 5 sene üstüste şampiyon oldum ama takımın itibarı hala ulusal... doğrudur bende türkiye ligindeyken fenerle hep 35-40 bin filan oynuyodum tabiki stat 55bin kişilik olduğu için büyütmediler ama wdl de hep full çektim büyüttüler