gereksiz world dream lig ile aranız nası yaw ne ler yapıyonuz ben fb ile ilk yıl premiere çıktım ikinci yıl premierde 4. oldum üçüncü sene kıl payı şampiyon oldum 4 seneye yeni başladım bu sene hem galatasaray hemde bjk premiere çıktı şimdi premierdeyiz üçümüzde ama bjknin durum baya kötü ama daha ligin başı sizde durumlar nasıı
MiLiTo ben yeni başladım bjk ile şuan 5. haftamdayım ve liderim ama ilerisi için pek umutlu değilim premier lige çıkarım ama nasıl bilmiyorum. oyun çok zor yemnek için acayip kasıyorum
hamdiatasoy walla ben gs il oynuyom ilk sezon büyük farkla birinci oldum 1 lige çıktım fb de çıktı ikinci sezonda birinci oldum 5 puan farkla ikinci arsenal di
CanArya ben çok sevdim şu wdl yi harika bişey.Fb yle 12. haftadayım altıncıyım ve baya zorlu geçiyor.Hiç girip çıkmıyorum öyle zevki kaçıyor oyunun.Fenerle türkiye liginde oynayınca her sene 15 20 fark atıyodum 2.ye ,bu çok daha zevkli.
gereksiz ya ne güzel oyuncuların değer artıyo maaş verme sıkıntınız yo ben haftada 110bin verebiliorum key playera mesela bende serhat ,robinho ve thompson worldclass oldu luco da var ama o zaten worldclass ama serrhatın worldclass olmasınıa çok sevindim yaa
MiLiTo ünlü oyuncuları bile transfer edebiliyorsun takımı küçümseme pek olmuyor. ben tevez'i ve cisse'yi altım
CanArya bu arada benim arkadaşa söyledim wdl yi yüklemesini ,ama siteden yükliyememiş.Bende baktım link çalışmıyor.Scn yöneticileri bi bakarsa sevinirim.
Makaay begendiginize sevindim arkadaslar :) valla ben kovuldum fenerbahceden 3.sezonumdu galiba müthis de kadrı kurmustum cok da iyi baslamıstım ama sezon sonuna dogru takım dagıldı ve cm tarihinde ilk kez klüpten kovuldum:)kovulduguma degil müthis takım kurduydum ona yanıyorum:) neyse bu tür calısmalar devam edecek ayrıntılı bilgiye forumumuzdan ve sitemizden ulasabilirsiniz.
Makaay Orjinal Mesajı Yazan: CanArya bu arada benim arkadaşa söyledim wdl yi yüklemesini ,ama siteden yükliyememiş.Bende baktım link çalışmıyor.Scn yöneticileri bi bakarsa sevinirim. http://web.ciu.edu.tr/~20030454/SCNWorldDreamLeaguePatch.rar arkadaslar sizin için baska bir server buradan indirebilirsiniz.ayrıca sitemiz acıldıgında oradanda download edilebilecek
gereksiz şimdi açtım oyunu bi bakım dedim şöyle todorov da worldclass striker olmuş tevez şu anda oyundakş en değerli ikinci oyuncu değeri 45.5M ama hala cultured striker niye worldclass olmuyor anlamadım yaw
utkanGS süper bir lig. tek sıkıntım oyuncuların çalışma izni ve yedek sayısının 5 olması.!!! inter ile ilk sene şampiyon oldum. asenalle puan farkı 4 tü. 2 sezona daha yeni başladım.
neo_matrix23 ben de fb ile 2. lige cıktım cıkacam yani garanti gibi ama hakkaten zor be daha zevkli oluyor oyun hersey icin sagol makayy hersey fb için
gereksiz yaw nasıl olur anlamadım kemalle 5 yıllık sözleşmem vardı üç yılı geçti contract is not protect oldu yeni kontrat önerdim work permit yüzünden kontrat yenileyemiyorum ne saçma şey ya kendi oyuncumun kontratını yenileyemiyorum ne bu ingiltere ligi böyle yaw
neo_matrix23 makayy sana bir sey sorcam ben fb ile todorov u alamıyorum onun yuzunden kac kere oyuna bastan basladım work permit ten geri donuyor olmuyor iste ne yapmam lazım
Makaay arkadaslar work permit böyle pis bisey iste arada bi oluyor aksilikler benimde fazla gelmedi basıma ama iki üc sefer oldu iptal oldu transfer