iN-T-CoMe 10 KişiyLe NeLer YaParSıNız BeN FenerbaHÇe le ; ReaL MaDriD i 3 - 2 YeNDimM GaLATaSaraY : 0 FenerBaHÇe : 4 DaHa ÇooK VarR..aMa Bu MaçlarDan Sonra MeDYaDa Baya 1 yankıları OLmuştuu =)
tenten1985 Orjinal Mesajı Yazan: Imposibly 10 KişiyLe NeLer YaParSıNız BeN FenerbaHÇe le ; ReaL MaDriD i 3 - 2 YeNDimM GaLATaSaraY : 0 FenerBaHÇe : 4 DaHa ÇooK VarR..aMa Bu MaçlarDan Sonra MeDYaDa Baya 1 yankıları OLmuştuu =) inanmıyacaksın ama aynı şey bendede oldu hemde gölcü adam ım kırmızı kar yemişti :D
@KUPA_CANAVARI@ Ben De Bazen BÖyle Skorlar Alabİlİyorum Fakat Bİr Keresİnde 7 KİŞİ MaÇi 0-0 Bİtİrebİldİm Acayİp SevİnmİŞtİm
tenten1985 Orjinal Mesajı Yazan: @KUPA_CANAVARI@ Ben De Bazen BÖyle Skorlar Alabİlİyorum Fakat Bİr Keresİnde 7 KİŞİ MaÇi 0-0 Bİtİrebİldİm Acayİp SevİnmİŞtİm helal iyi direnmişsin :)
iN-T-CoMe Orjinal Mesajı Yazan: tenten1985 inanmıyacaksın ama aynı şey bendede oldu hemde gölcü adam ım kırmızı kar yemişti :D Niye inanmiym yaff olabilirss...:D
iN-T-CoMe Orjinal Mesajı Yazan: @KUPA_CANAVARI@ Ben De Bazen BÖyle Skorlar Alabİlİyorum Fakat Bİr Keresİnde 7 KİŞİ MaÇi 0-0 Bİtİrebİldİm Acayİp SevİnmİŞtİm FaLa Sen DeSen 5 kişi maç bitirdim diye gene inanırıMmm..:D :D :D
CanArya ben cm01/02 de real madrid ekarşı oynarken 30. dakkada 9 kişi kaldım maçı 2-0 kazandım.Artık nası bi taktik yaptıysam :))
@KUPA_CANAVARI@ FaLa Sen DeSen 5 kişi maç bitirdim diye gene inanırıMmm..:D :D :D[/QUOTE NE DEMEK İSTEDİĞİNİ ANLAMADIM İZAH EDERSEN SEVİNİRİM tenten1985 Orjinal Mesajı Yazan: @KUPA_CANAVARI@ FaLa Sen DeSen 5 kişi maç bitirdim diye gene inanırıMmm..:D :D :D[/QUOTE NE DEMEK İSTEDİĞİNİ ANLAMADIM İZAH EDERSEN SEVİNİRİM yok canım öylesine şaka yapıyor büyütmeyelim hepimiz kardeşiz iN-T-CoMe Orjinal Mesajı Yazan: @KUPA_CANAVARI@ FaLa Sen DeSen 5 kişi maç bitirdim diye gene inanırıMmm..:D :D :D[/QUOTE NE DEMEK İSTEDİĞİNİ ANLAMADIM İZAH EDERSEN SEVİNİRİM II bu övgüydü =) aMa pardons yannış fln anladıysanNnnnnnnn tenten1985 Orjinal Mesajı Yazan: Imposibly II bu övgüydü =) aMa pardons yannış fln anladıysanNnnnnnnn Oh be sonunda oratı bulduk :) :D android bende man unt la 1 dk da 10 kişi kaldım 1 0 yenik durumdan CHELSEA Yİ 2 1 YENDİM yine man unt la 10 kişi southamptonu 4 3 yendim ama ilk yazdıım kesinlikle daha iyi koyduydu adamlara iN-T-CoMe Orjinal Mesajı Yazan: tenten1985 Oh be sonunda oratı bulduk :) :D Abi ortayı fln bulmadıqq FaLa Ben GüvenDiiM BiRİ oLDuu iÇin SöLeDimm yaff..aMa TeKrar özür dilerim Kupa CaNaVarı arkadaşım yanlış anlaşılma olDuYsa.. tenten1985 sanada yazarlık yaramışşş be her yerdeee sen warsın :D :D iN-T-CoMe Vay Be hazırlık maçında adamlar 9 kişi kalDı VE YENİLDİM.. Fenerbahçe:1 Celtic:2 android tabi aşşağıdaki gibide bi durum başıma geldi realsociedad 2 barca 1 real 10 kişi iN-T-CoMe Orjinal Mesajı Yazan: android tabi aşşağıdaki gibide bi durum başıma geldi realsociedad 2 barca 1 real 10 kişi =))) olur bzn böle şelerdeee shok oLdumm benn :D (Oha fln oLDum yanee :eek: ) @KUPA_CANAVARI@ Orjinal Mesajı Yazan: Imposibly II bu övgüydü =) aMa pardons yannış fln anladıysanNnnnnnnn NO PROBLEM BENDE BİLMEDEN KALBİNİ KIRDIYSAM HATAM AFFOLUNA iN-T-CoMe Orjinal Mesajı Yazan: @KUPA_CANAVARI@ NO PROBLEM BENDE BİLMEDEN KALBİNİ KIRDIYSAM HATAM AFFOLUNA EstafuruLLaH =) aramızdaki yanlış anlaşılma düzeldiyse ne aLa... Sonraki Sayfa » Copyright ©2001 SoccerCenter.Net - E-mail: info@soccercenter.net Özel Teşekkür:
tenten1985 Orjinal Mesajı Yazan: @KUPA_CANAVARI@ FaLa Sen DeSen 5 kişi maç bitirdim diye gene inanırıMmm..:D :D :D[/QUOTE NE DEMEK İSTEDİĞİNİ ANLAMADIM İZAH EDERSEN SEVİNİRİM yok canım öylesine şaka yapıyor büyütmeyelim hepimiz kardeşiz iN-T-CoMe Orjinal Mesajı Yazan: @KUPA_CANAVARI@ FaLa Sen DeSen 5 kişi maç bitirdim diye gene inanırıMmm..:D :D :D[/QUOTE NE DEMEK İSTEDİĞİNİ ANLAMADIM İZAH EDERSEN SEVİNİRİM II bu övgüydü =) aMa pardons yannış fln anladıysanNnnnnnnn tenten1985 Orjinal Mesajı Yazan: Imposibly II bu övgüydü =) aMa pardons yannış fln anladıysanNnnnnnnn Oh be sonunda oratı bulduk :) :D android bende man unt la 1 dk da 10 kişi kaldım 1 0 yenik durumdan CHELSEA Yİ 2 1 YENDİM yine man unt la 10 kişi southamptonu 4 3 yendim ama ilk yazdıım kesinlikle daha iyi koyduydu adamlara iN-T-CoMe Orjinal Mesajı Yazan: tenten1985 Oh be sonunda oratı bulduk :) :D Abi ortayı fln bulmadıqq FaLa Ben GüvenDiiM BiRİ oLDuu iÇin SöLeDimm yaff..aMa TeKrar özür dilerim Kupa CaNaVarı arkadaşım yanlış anlaşılma olDuYsa.. tenten1985 sanada yazarlık yaramışşş be her yerdeee sen warsın :D :D iN-T-CoMe Vay Be hazırlık maçında adamlar 9 kişi kalDı VE YENİLDİM.. Fenerbahçe:1 Celtic:2 android tabi aşşağıdaki gibide bi durum başıma geldi realsociedad 2 barca 1 real 10 kişi iN-T-CoMe Orjinal Mesajı Yazan: android tabi aşşağıdaki gibide bi durum başıma geldi realsociedad 2 barca 1 real 10 kişi =))) olur bzn böle şelerdeee shok oLdumm benn :D (Oha fln oLDum yanee :eek: ) @KUPA_CANAVARI@ Orjinal Mesajı Yazan: Imposibly II bu övgüydü =) aMa pardons yannış fln anladıysanNnnnnnnn NO PROBLEM BENDE BİLMEDEN KALBİNİ KIRDIYSAM HATAM AFFOLUNA iN-T-CoMe Orjinal Mesajı Yazan: @KUPA_CANAVARI@ NO PROBLEM BENDE BİLMEDEN KALBİNİ KIRDIYSAM HATAM AFFOLUNA EstafuruLLaH =) aramızdaki yanlış anlaşılma düzeldiyse ne aLa... Sonraki Sayfa »
iN-T-CoMe Orjinal Mesajı Yazan: @KUPA_CANAVARI@ FaLa Sen DeSen 5 kişi maç bitirdim diye gene inanırıMmm..:D :D :D[/QUOTE NE DEMEK İSTEDİĞİNİ ANLAMADIM İZAH EDERSEN SEVİNİRİM II bu övgüydü =) aMa pardons yannış fln anladıysanNnnnnnnn tenten1985 Orjinal Mesajı Yazan: Imposibly II bu övgüydü =) aMa pardons yannış fln anladıysanNnnnnnnn Oh be sonunda oratı bulduk :) :D android bende man unt la 1 dk da 10 kişi kaldım 1 0 yenik durumdan CHELSEA Yİ 2 1 YENDİM yine man unt la 10 kişi southamptonu 4 3 yendim ama ilk yazdıım kesinlikle daha iyi koyduydu adamlara iN-T-CoMe Orjinal Mesajı Yazan: tenten1985 Oh be sonunda oratı bulduk :) :D Abi ortayı fln bulmadıqq FaLa Ben GüvenDiiM BiRİ oLDuu iÇin SöLeDimm yaff..aMa TeKrar özür dilerim Kupa CaNaVarı arkadaşım yanlış anlaşılma olDuYsa.. tenten1985 sanada yazarlık yaramışşş be her yerdeee sen warsın :D :D iN-T-CoMe Vay Be hazırlık maçında adamlar 9 kişi kalDı VE YENİLDİM.. Fenerbahçe:1 Celtic:2 android tabi aşşağıdaki gibide bi durum başıma geldi realsociedad 2 barca 1 real 10 kişi iN-T-CoMe Orjinal Mesajı Yazan: android tabi aşşağıdaki gibide bi durum başıma geldi realsociedad 2 barca 1 real 10 kişi =))) olur bzn böle şelerdeee shok oLdumm benn :D (Oha fln oLDum yanee :eek: ) @KUPA_CANAVARI@ Orjinal Mesajı Yazan: Imposibly II bu övgüydü =) aMa pardons yannış fln anladıysanNnnnnnnn NO PROBLEM BENDE BİLMEDEN KALBİNİ KIRDIYSAM HATAM AFFOLUNA iN-T-CoMe Orjinal Mesajı Yazan: @KUPA_CANAVARI@ NO PROBLEM BENDE BİLMEDEN KALBİNİ KIRDIYSAM HATAM AFFOLUNA EstafuruLLaH =) aramızdaki yanlış anlaşılma düzeldiyse ne aLa... Sonraki Sayfa »
tenten1985 Orjinal Mesajı Yazan: Imposibly II bu övgüydü =) aMa pardons yannış fln anladıysanNnnnnnnn Oh be sonunda oratı bulduk :) :D
android bende man unt la 1 dk da 10 kişi kaldım 1 0 yenik durumdan CHELSEA Yİ 2 1 YENDİM yine man unt la 10 kişi southamptonu 4 3 yendim ama ilk yazdıım kesinlikle daha iyi koyduydu adamlara
iN-T-CoMe Orjinal Mesajı Yazan: tenten1985 Oh be sonunda oratı bulduk :) :D Abi ortayı fln bulmadıqq FaLa Ben GüvenDiiM BiRİ oLDuu iÇin SöLeDimm yaff..aMa TeKrar özür dilerim Kupa CaNaVarı arkadaşım yanlış anlaşılma olDuYsa.. tenten1985 sanada yazarlık yaramışşş be her yerdeee sen warsın :D :D
iN-T-CoMe Orjinal Mesajı Yazan: android tabi aşşağıdaki gibide bi durum başıma geldi realsociedad 2 barca 1 real 10 kişi =))) olur bzn böle şelerdeee shok oLdumm benn :D (Oha fln oLDum yanee :eek: )
@KUPA_CANAVARI@ Orjinal Mesajı Yazan: Imposibly II bu övgüydü =) aMa pardons yannış fln anladıysanNnnnnnnn NO PROBLEM BENDE BİLMEDEN KALBİNİ KIRDIYSAM HATAM AFFOLUNA
iN-T-CoMe Orjinal Mesajı Yazan: @KUPA_CANAVARI@ NO PROBLEM BENDE BİLMEDEN KALBİNİ KIRDIYSAM HATAM AFFOLUNA EstafuruLLaH =) aramızdaki yanlış anlaşılma düzeldiyse ne aLa...