Overkill cnbc-e'nin bir gece 00:00'da bir gece00:40'da yayınlamasına katlanıp halen seğreden varsa(ki ben ertesi gün yaşayacağım uykusuzluk işkencesini bile bile her gece seğrediyorum)bu cumaki bölümü kaçırmasın 1. sezon finali,tabi bana kalsa hiçbir bölümü kaçırmayın ama dayanamayanlar olacak normal.Bu arada x-files'ın seğrettiğiniz bölümünden fazla tırstıysanız ardından başlayan seinfeld'i seğredin iyi gelir...
Zombie Valla benimde işime geliyo 00:00 da değilde 00:30 da filan başlaması X-files de bazen "hade len " dediklerimde oluyo ama bazende çok zevkli oluyor. Seinfelde Costanza ya bayılıyorum adam yarıyor ortalığı resmen. Hazır cnbn-e den gidiyorken yazayım angel ın bu aralar bölümleri gayet zevkli
Spocket Hergün 8'de kalkmam gerekiyo, çünkü okula gidiyorum ama hergün bu X-Files yüzünden geç yatmak zorunda kalıyorum!!!! Ve hergün izliyorum... Niye şöyle 11'de falan yayınlamıyolarki, töbe töbe...
CanArya angel la buffy ayrıldı bende izlemiorum artık.X-files bi aralar müptelasıydım sinema filmine de gitmiştim sonra bıraktım izlemeyi bünyede hasara neden oluyor :)
Overkill var filmin adı "fight the future",5. sezonla 6. sezonu birbirine bağlıyor,öncedende söylemiştim halen seğretmemiş olmanın ezikliğini yaşıyorum.Vcd'sini aramadığım yer kalmadı tüm istanbulu alt üst ettim,tüm alışveriş sitelerini gezdim yok...
kartal_omer merak ettiğim için izlemek için düzn tvnin karşısına geçtim ama bırakın dizinin başlamasını reklamlarını bile göremeden uyumuşum :D
Overkill Ohoo dünkünü seğredemediysen hiç seğredemezsin çünkü dün cnbc-e şu ana kadarki en erken saatte yayında x-files'ı.(00:01)Nedeni ise salı günleri komedi filmleri kuşağı olması,komedi filmleri genelde kısa sürer.Ama dünya sineması kuşağında veya ustalara saygı kuşağında 145-150 dk'lık filmler olduğu için 00:48'da falan başlıyor.Ama insan alışıyor bir süre sonra(yok sabah kalkma olayına değil tabiki gece bekleme olayına).Bu arada sezon finali cumaya değil perşembeye denk geliyormuş..
kartal_omer ama ben sabah 6.30 da kalktığım için gündüz çok yorgun oluyorum sürekli bilgisayarın başında falan akşam 2 dk tv ye gözüm geliyo hemen uyuyorum.. ama dışarda sabaha kadar dururum.. yani sırf bilgisayar yüzünden, internet yüzünden tv izleyemez oldum.. millet bi kurtlar vadisidir tutturmuş gidiyo ben daha 1 bölüm bile izleyemedim..
Zombie Orjinal Mesajı Yazan: Overkill var filmin adı "fight the future",5. sezonla 6. sezonu birbirine bağlıyor,öncedende söylemiştim halen seğretmemiş olmanın ezikliğini yaşıyorum.Vcd'sini aramadığım yer kalmadı tüm istanbulu alt üst ettim,tüm alışveriş sitelerini gezdim yok... Ozaman bende seyretmemiş olmanın ezikliğini senle paylaşayım :D Zaten hiç duymamıştım hatırlamıyorumda
Overkill Evet az önce groups adlı filmden sonra direk seinfeld'in başlayacağını öğrendim şoktayım.x-files yok yani bugün...
Spocket Orjinal Mesajı Yazan: Overkill Evet az önce groups adlı filmden sonra direk seinfeld'in başlayacağını öğrendim şoktayım.x-files yok yani bugün... bende "Er Ryan'ı Kurtarmak"ı izledim, ondan sonra heycanla X-Files'ı bekledim ama boşa, neyse bugün izliycem artık... Bi de hala sezon finali bugüne mi denk geliyo?
Overkill Sezon finali normalde perşembeye denk geliyordu ama çarşamba günü bir bölüm atlandığı için cumaya geliyor(bu arada perşembe günkü bölüm 00:55'de başladı,yuh diyorum buradan)
kartal_omer ertesi gün sabah annemin fırçalarıyla uyandım... neden mi ; çünkü gece tv yi açık unutup uyumuşum.. gece annem gelep tv yi kapatmış.. peki ben diziyi izleyebildim mi ? HAYIR... peki uykumu alabildim mi? HAYIR.. peki hala uykusuzmuyum.. EVET...
Spocket Orjinal Mesajı Yazan: Overkill Sezon finali normalde perşembeye denk geliyordu ama çarşamba günü bir bölüm atlandığı için cumaya geliyor(bu arada perşembe günkü bölüm 00:55'de başladı,yuh diyorum buradan) bugün Matematik yazılım vardı ben dün 2'de yattım :) Bi de hem Salı günkü hemde dünkü Senaryolar birbirine benziyodu, üst üste yayınlanınca hoşuma gitmedi... Neyse bugün sezon finali nasıl olcak merak ediyorum...
Overkill Sezon finali hakkında bir kaç şey söyleyeyim.Deep throat her zamanki gibi mulder'a birkaç bilgi sızdıracak,o bilgileri söylemeyeyim(fakat uzaylı olaylarıyla iligili).Ama dizinin sonunda kötü birşey olacak,onuda söylemeyeyim şimdi süprizi bozulmasın..
Zombie bi dk abi sezon finali cuma gününkümüydü şimdi izledim ben onu hani mulder a bilgi veren adamı öldürdüler sonunda bütün uzaylı insan melezi yapmışlar filan
Overkill Evet cuma günü birinci sezon bitti.Deep throat öldürüldü,x-files bölümü kapatıldı.Tabiki mulder rahat durmayacak ve yine açılacak.Bu arada jeneriğe dikkat eden varmı normalde the truth is out there(gerçek orada bir yerde) yazardı,cuma günü trust no one(kimseye güvenme) yazdı.Bu deep throat'ın ölmeden önce söylediği söz..