Bence sanırım hile değil ama taktiksel birşey olabilir.
aMa hilede olabilir.. :confused: :confused:
Bence Hİle
ÇÜnkÜ Oyunun Eksİklerİnden Faydalinarak YapilmiŞ Bİr Taktİk
bencede hile ama ,
çok zekice bulunmus.
oyun içerisinde izlerken sok oluyorum
defans adamlari resmen kafayi yiyolar :o
Abi bana denemek hiç nasip oLmadı da feci merak ettim şimDi =) Ya Buq Da bugun anlamını unuttum şimDi (ateş 40 a çıktı havale geçirecem birasdan )..aMa Tabe anlatılanlara göre 1 hilee =)
Orjinal Mesajı Yazan: Imposibly Abi bana denemek hiç nasip oLmadı da feci merak ettim şimDi =) Ya Buq Da bugun anlamını unuttum şimDi (ateş 40 a çıktı havale geçirecem birasdan )..aMa Tabe anlatılanlara göre 1 hilee =)
Orjinal Mesajı Yazan: Imposibly
bi bakmanı tavsiye ederim. Sen rahatca golü atarken rakip defans1n çagresizligi görülmeye deger ;)
Orjinal Mesajı Yazan: ZİGOT bi bakmanı tavsiye ederim. Sen rahatca golü atarken rakip defans1n çagresizligi görülmeye deger ;)
Orjinal Mesajı Yazan: ZİGOT
evet değer ama insan bir süre sona sıkılıyor ama deplasmanda çok iyi oluyor ilaçç gibi :)
bence hile
bu taktigi denedim hic zevk alamıom adamı cm'den baydırıyo kime sorsam taktigini diablo dio bende tav oluyom. bence herkes kendisi biseyler yapmaya calısmalı
Ama Bu Taktİkle Fazla İlerleyeİyorsun
Bİlgİsayar 1-1.5 Yil İÇİnde TaktİĞİ ÇÖzÜyor
Ondan Sonra Bol Bol Yenİlİyorsun
Ondan Sonra Bol Bol Yenİlİyorsun[/QUOTE
diablo gerçekten bir süre sonra çözüyolar iş sakata geliyo
:)
ayrıca kupacan@varı imzan çok güzelmiş harbiden hoşuma gitti
Orjinal Mesajı Yazan: tenten1985 Ama Bu Taktİkle Fazla İlerleyeİyorsun Bİlgİsayar 1-1.5 Yil İÇİnde TaktİĞİ ÇÖzÜyor Ondan Sonra Bol Bol Yenİlİyorsun[/QUOTE diablo gerçekten bir süre sonra çözüyolar iş sakata geliyo :) ayrıca kupacan@varı imzan çok güzelmiş harbiden hoşuma gitti
Orjinal Mesajı Yazan: tenten1985
TEŞEKKÜR EDERİM DOSTUM
işin diger bir entrasan tarafı diablo taktiginde adamlar cok iyi pas yuzdesiyle oynuyorlar
normalde dogru durust pas yapamazken direk nokta atısı dehset arapasları falan yapıyorlar. gıcık oluyorum nasıl oluyor diye
eee işte bunun için adına diablo diyorlar ama bir süre sıkılırsın haberin olsun
Orjinal Mesajı Yazan: ngn işin diger bir entrasan tarafı diablo taktiginde adamlar cok iyi pas yuzdesiyle oynuyorlar normalde dogru durust pas yapamazken direk nokta atısı dehset arapasları falan yapıyorlar. gıcık oluyorum nasıl oluyor diye
Orjinal Mesajı Yazan: ngn
pas yüzdesi çok oluyor diyosun ama taktiğe bakınca ortasahada adam yok hepsi defans ve forvete çıkıyolar.Bence kesinlikle hiledir bu diablo.
Orjinal Mesajı Yazan: CanArya pas yüzdesi çok oluyor diyosun ama taktiğe bakınca ortasahada adam yok hepsi defans ve forvete çıkıyolar.Bence kesinlikle hiledir bu diablo.
Orjinal Mesajı Yazan: CanArya
evet defans yoğunluklu sanırım kontra atak yapıyorlar ve %95 başarılı oluyorlar
Orjinal Mesajı Yazan: tenten1985 evet defans yoğunluklu sanırım kontra atak yapıyorlar ve %95 başarılı oluyorlar
zaten taktiğe bakarsanız orta saha yok 4 defans bi onların önünde onun önündeki adamın oku sonuna kadar ileri çıkmış oda zaten hep forvet de duruyo 3lü forvet oluyo hep defansın arkaya bi pas çat gol
ama bi süre sonra işlemiyo taktik:)))
Orjinal Mesajı Yazan: gereksiz zaten taktiğe bakarsanız orta saha yok 4 defans bi onların önünde onun önündeki adamın oku sonuna kadar ileri çıkmış oda zaten hep forvet de duruyo 3lü forvet oluyo hep defansın arkaya bi pas çat gol ama bi süre sonra işlemiyo taktik:)))
Orjinal Mesajı Yazan: gereksiz
evet bir süre sonra çakıyorlar ama iyi oluyor yoksa sıkıcı olur
Orjinal Mesajı Yazan: tenten1985 evet bir süre sonra çakıyorlar ama iyi oluyor yoksa sıkıcı olur
öyle canım bırak diabloyu normal taktikler bile bi süre sonra sıkıyo ben değiştiriyorum arada bir 4-4-2, 3-5-4 , 3-4-3 3-4-1-2 filan işte bir süre taktik hem insan kendisi şöyle değişik bi taktik bulunca çok güzel oluyor
bu arad bu diablo taktiğini bulan kim cmnin yapımında görev alanlardan birimi yoksa biri şans eserimi bulmuş?
eğer yapımda yer alanlardan biri ise bu taktiğe hile denir bence
arkadaşlar mesela ben ingilterede oynuyom diyelim diablo veya başka bi taktik kullanıyom bilgisayar bir süre sonra taktiğimi çözüyormuş ya bütün lig takımları ve avrupa takımları mı çözüyo yoksa bazı takımlar mı???
Orjinal Mesajı Yazan: hizlioglu arkadaşlar mesela ben ingilterede oynuyom diyelim diablo veya başka bi taktik kullanıyom bilgisayar bir süre sonra taktiğimi çözüyormuş ya bütün lig takımları ve avrupa takımları mı çözüyo yoksa bazı takımlar mı???
Orjinal Mesajı Yazan: hizlioglu
lig filan farketmiyo türkiye ingiltere filan takımda fark etmiyo bilgisayar bi süre çözüyo ama bazen 5 ayda çözüyo bazen 1.5 sezonda oda galiba hem senin oyuncuların kalitesine hemde rakiplerinin kalitesine bağlı
ben kullanmadım şu ana kadar ama bir anlamı kalmıyorki sadece transfer yap her maçı kazan çok zevksiz....
Copyright ©2001 SoccerCenter.Net - E-mail: info@soccercenter.net
Barındırma: