EGE85 mancini rio ferdinand bridge lucio tevez daniela bonera company diego joaquin todorov mexes kapo cisse coloccini okan koç montolivo gunchev eliakwu carignano bu arada sakın G.amerikadan defans almayın. hem gereğinden fazla paraya satıyorlar hem de de la cuesta dışındaki hepsi dandik( burdisso-rodriguez....)
mazlumfirari temur altunhan de la cuesta pisculichi tanju şakiri serkan kırıntılı evandro roncatto kakalov pedersen babangida
atlantis_fb Todorov Celades Temur Altunhan -------------------------- hepsi çok iyi ama sıkıcı...... herkese bol cm'li günler...........
uAOnuR evandro roncatto,temur altunhan,toledo,Diope(pek bilinen bir adam degil ama oyle boyle degil belki bilenler vard1 sezon ortalamasi 8,50 den asagiya inmiyo),F.W.Thompson,P.Mexes,Alpay,Gokdeniz
CrazyCarlos tabiki murat deniz,alpay ozalna,temur altunhan,tahir alegoz,freddy adu,roncatto,kim kallstrom,rio ferdinand,les ferdinand,asley cole,wayne rooney,vikash dhorasoo,morten pedersen.....
recep1989 lucio-diego-tevez-roncatto-advaldo chelsea ye advaldo-kasper s.-ibrahim akın-gökdeniz beşiktaşa
CarlosSantana toledo andrei pereplyotkin maxim tsigalko alex aguinaga(yaşlı ama daha 1 oyunda bile 8.20'nin altında oynadığını görmedim) igor mitreski
bigstar ama be bide tecrübe olsun diye dodo yu alıyorum co güzel gooller atıyoo bide cris roncatto todorov alex toledo de lacuesto ha tabi gerci adını unutum ama river da oynuyoo soyadı aimar tabiki pablo aimar degil ilk basta kötü ama sonra pablo aimar gibi mükemmel oluyoo mutlak alıp deneyin