tenten1985 Orjinal Mesajı Yazan: gereksiz braathen,todorov ucuz ve müthiş denenbilirler Doğru seçim :) bide okan koç olsa :)
@KUPA_CANAVARI@ Toledo Braathen HÜrrİyet GÜÇer Fredy Wİllİam Thompson De La Cuesta Fabİo Paİm Yerİm Varsa Fredy Adu
tenten1985 Orjinal Mesajı Yazan: gereksiz aldım gitti:) hadi hayırlıolsun ama gerçekten memnun olcan sağ kanat ondan sorulur :)
demon1c Kristiansen, Alpay Gökdeniz, Temur Altunhan Freddy Adu, Herkez bi gün GS li olmasın bırakında o ayrıcalık bizde kalsın...
tenten1985 Orjinal Mesajı Yazan: delfino alex takımı tek basına ucuruyo, takımda herseyi yapiyo hangi takımda oynatıyorsun
gereksiz Orjinal Mesajı Yazan: tenten1985 hadi hayırlıolsun ama gerçekten memnun olcan sağ kanat ondan sorulur :) şimdi almadım canım ben 3 sezonda almıştım onu ilk sene ona para veriyorum bjk öyle ucuz satmıyo başka yerlere harcıyom okanın kalitesini bilmeyen mi var canım zaten oynatırsan en iyi yürk sağ kanat oluyo
tenten1985 Orjinal Mesajı Yazan: gereksiz şimdi almadım canım ben 3 sezonda almıştım onu ilk sene ona para veriyorum bjk öyle ucuz satmıyo başka yerlere harcıyom okanın kalitesini bilmeyen mi var canım zaten oynatırsan en iyi yürk sağ kanat oluyo evet yani ten sağ kanat değil her 2 kanatta sakat iyi oyuncular almak lazım
tenten1985 Orjinal Mesajı Yazan: hamdiatasoy gökdeniz serkan balcı mexes lucio diego adriano serkan balcı iyi bir oyuncudur beni onu almak için neler yaptım yaoo
gereksiz Orjinal Mesajı Yazan: tenten1985 serkan balcı iyi bir oyuncudur beni onu almak için neler yaptım yaoo serkan balcı iyi ama okan koç daha iyi serkan okanın yedeği bende mr olarak gerçi ara sıra orta sahadada oynatıyorum ama nadir çünkü diego ve thomphson var ama yinede oynatınca iyi oynuyor