blind guardian walla en son takımımda los palacios'ta bekir küçükertaşı we con blatsis'i yıldız yaptım bi de taa ikinci lig b kategorisinde kiraladığım diego die bi adam wardı (hayır brezilyalı diego diil) onu yıldız yaptım adamın sırf finishingi 18 diğerleri 5-6-7 filan ama adam her maç 2-3 tane atıyo birinci ligde yani o yüzden ben onuda yıldız yaptım sayıyorum
Tearaway Freddy Adu Julius Aghahowa Özgür Atılgan Gökhan Senol Ömer Catkıc Maxim Tsigalko İrfan Basaran Muhammed Zidan Adriano (Bu Adam Tsigalko Ayarında) Yaytas Birand Todorov Sabri Sarıoğlu Arteta Daha Gelmedi :::....:::
tottibattu thomas job,,tevez'ide 00/01 argentina milli takımına çağırılacak seviyeye getirmiştim,,daha sonra boby zamaro,,ıngiltere 4.liginde..adam ingiltere milli takımına çağrılmıştı...
hamdiatasoy ben her aldığım genç oyuncuyla (15-20 yaş arası) biraz ilgilenip 4-5 maç oynatırsam tecrübe kazanıyor yıldız yapıyorum.
Knight Rider David arturo Ferreira! Diego(tabii ki santos'taki değil. Bu adam Forvet) Vierinha(yanlış yazmış olabilirim)
Meursault AYKUT ERÇETİN!!!,adamı biryıl kalede oynattım türkiye milli takımına çağrıldı ve chelsea den teklif aldı(kabul etmedim tabii)arasıra basit goller yesede iyi kaleci
ILPADRINO evandro roncatto,okan koç(parmaya sattım 8milyon),Temur altunhan(32 maç 46 gol),Servet Çetin,Kerem İnan(gk),Orhan Ak,Ender Alkan,Yasin Sülün