oyuncu isimlerinin yanında çıkan üçgen,kare,daire ve X işareti oyun stratejini gösteriyor yani kullandıgın taktigi gösteriyor hangi taktitigi kullanmak istersen L2+üçgen,kare,daire,X tusuna basarak stratejini taktigini oyun içinde degiştirebiliyorsun
mesela 3-5-2 oynuyorsun 4-4-2 dönmek istiyorsun bunu belirledigin bir tuşla yapıyorsun yada atak yonünü sag kanat veya sol kanat yapmak istiyorsun yada defansının ofsayt taktigi uygulamasını istiyorsun L2+ belirlemiş oldugun tuş sayesinde takımın bu taktigi uyguluyor tusları belirlemek için formation seçeneginde strategy seçeneginden manuel yazan bölüme girip ordan maç sırasında kullanmak istedigin taktıkleri seçiyorsun atıyorum mesela X--tuşunu "zone press" olarak ayarladın oyun sırasında L2+X tuşuna basarsan takımın pres yapmaya baslayacak ne zaman takımının perss yapmamasını istersen tekrar L2+X tuşuna basarak press yapmayı iptal edebilir veya aktif edebilirsin
strategy seçeneginde bi kaç sey daha var ayrıca incelersen biraz işine yarayabilir dedigin çalım tam olarak anlayamadım ama galiba top sürerken ayak degiştiriyor topun üzerinden ayagını hızlı bi şekilde sıralı olarak saglı sollu çekiyor sonra topu önüne dogru atıp koşuyor ronaldinho,ronaldo bazen yapıyor R2 ye bastıgın zaman topun üzerinden ayagını bir kez atıyor L1 bastıgın zaman ise üç dört kez hızlı hızlı yapıyor o dedigin çalımmı bilmiyorum ama belki senin dedigin fake de olabilir rakip sahada iken kare+pas tuşuna bastıgın zaman kendi sahanda ise daire+pas tuşuna bastıgın zaman fake gösteriyor