Freddy aduyu 03/04 e istiyoruz :)
freddy adu 03/04 te zaten var
+1 ----------------
database i medium yada large yaparsan adu çıkar....
Orjinal Mesajı Yazan: caglar23 database i medium yada large yaparsan adu çıkar....
Orjinal Mesajı Yazan: caglar23
ok saol deniyecem
database ile ilgisi yok versiyon 4.1.3 ve üstü ise adu çıkmaz çünkü o versiyonlar geliştirilirken adu bi amerikan klüple sözleşme imzalamış yapımcı firma da o klübün lisansını alamayınca adu falan kalmamış oluyo ok?
database ilede ilgisi var benim oyunum 4.1.3 üstü değil ama database i mediım yapmayınca adu çıkmıyor...
4,1,1 de cıkıyor...
Orjinal Mesajı Yazan: kaan1984 database ile ilgisi yok versiyon 4.1.3 ve üstü ise adu çıkmaz çünkü o versiyonlar geliştirilirken adu bi amerikan klüple sözleşme imzalamış yapımcı firma da o klübün lisansını alamayınca adu falan kalmamış oluyo ok?
Orjinal Mesajı Yazan: kaan1984
evet sana katılıyom çıkmıyo
Orjinal Mesajı Yazan: tenten1985 Freddy aduyu 03/04 e istiyoruz :)
Orjinal Mesajı Yazan: tenten1985
bende çok istiyorum ama maalesef 4.1.5'te yok.
Database İ Medİum Yada Large Yapiyorsun
Ama Sadece 4.1.1 De Çikiyor
DİĞer Versİyonlarda Zaten Yok BoŞuna UĞraŞma
Orjinal Mesajı Yazan: @KUPA_CANAVARI@ Database İ Medİum Yada Large Yapiyorsun Ama Sadece 4.1.1 De Çikiyor DİĞer Versİyonlarda Zaten Yok BoŞuna UĞraŞma
Orjinal Mesajı Yazan: @KUPA_CANAVARI@
evet yok uğraşmayın boşunaaaaaa
adusuz kimse cm oynayamıyo galiba :)
ben oynamıyordum 4.1.1 ile oynuyordum aduyla ama wdl çıkınca mecbur 4.1.4 kudum adusuz oynuyoruz ama wdl buna değer
Orjinal Mesajı Yazan: gereksiz ben oynamıyordum 4.1.1 ile oynuyordum aduyla ama wdl çıkınca mecbur 4.1.4 kudum adusuz oynuyoruz ama wdl buna değer
Orjinal Mesajı Yazan: gereksiz
evet arkadaşlar herkes adu diye tutturmuş bence dahada iyi oynucular var
şu ddt dosyaları ile adu yu oyuna kazandıramazmıyız ?
Eskiden Aghahowa sız,Nikiforenko suz oynanmıyodu şimdide Adu suz :(
DataBase Full yapın Sonra Laverna Adlı klupten Transfer olmus Bi oyuncu bulun Levante ya girin orda Freddy adu size Bakıyo olucak
v4.1.3 üstünde yok..
Ya Makaay keşke update te kendisi yaratsaydı adu yu dimi ?
Copyright ©2001 SoccerCenter.Net - E-mail: info@soccercenter.net
Barındırma: