NORTON Bende bulamadim ve v2.0 ve v3.0 i yükledim ama oyun acilmadi v1.0 mi gerekiyor diye aradaim ama yoktu ...
Spocket v2.0'ı yüklerseniz çalışması gerekir... v2.0'ın içinde hangi dosyaların geldiğini bi yazsanıza... SCoRPioN ® görsün konuyu, o daha ayrıntılı bilgi verir...
caglar23 v.1 forumda vardı sadece forumdaki konular silinince kalmadı.scorpıon daha iyi biliyordur...
cem-k1453 arkadaşlar ben daha yeniyim ve pes manyak hoşuma gidiyo TSL yi sitede bulamadım link verirseniz çok mutlu olurum
SeRdAr3535 beyler ben TSL2'yi indirdim ama kuramadım nereye atcam zaten media player dosyası olarak çıkıyo onu da nası düzeltcem acil cevap yazarsanız çok sevinirim :)
SeRdAr3535 abi site de tslv2'yi kaldırdılar mı ben bulamıyorum bi arkadaş we türkiye ligini yüklesen de olur diyo acaba onu mu yüklicez
MuratK arkadşlar türkiye ligi için bir link veren olursa sevinirim. bende yeni yükledim. türkiye ligi arıyorum.
parlakm arkadaşlar siz yine yenisiniz ben 3 ay önce aramaya başlamıştım bulamayıp bıraktım şimdi konuyu görünce yardımcı olan çıkmıştır dedim ama nerdeeeeeeeee:( yok yok yok.......... tsl 4 ü bekliyom bakalım...