Shevchenko arkadasların dedigi gibi ben galatasaraya aldım diegoyu ben de 24 yasında 8,750,000 dolardı 55,000,000 dolara aldım üç senedir oynuyor bende muhtesem yabirde fenerin alt yapısında cemil özer ve galatasaraydan orhan kılıç milli takımın santraforları ileri ikili...
*{Bå®ô$_1905}* Pablo Nino süper. Morten Gamst Pedersen süper. Robinho-Roncatto-Diego da süper adamlar..
theskull bi de anthony gerrard var defansta 19 yaş altında everton oda baya iyi ilk sezonunda en iyi genç seçildi
strider_talha Hiç duymadım bu sayfada adını ***Steve Jackson (SC)*** yıldızlı yapıyorum çünkü gerçekten de çok kaliteli bir forvet öneririm. Ama her maçta oynayın yedek bırakmayın
aercan arkadaslar benim favori takımım bayern acaba yalnızca alamanayayı sectiim içinmi okan kocu görmiom????? :rolleye3: :icon_cry:
abdullahay jorge torales trabzonda 4 sezonda 200 golü geçti wilson matias delgado toro diego(internacional)de trabzonda 17 yaşında 48 gol attı ilk sezon lasse qwist bunları alın en iyileri
G-O-D-F-A-T-H-E-R Orjinal Mesajı Yazan: hizlioglu undefinedundefinedundefined ARKADAŞLAR ARSENALLE OYNUYORU. ANCAK STAD BÜYÜMÜYOR. YÖNETİMDE BÜYÜTMEK İSTİYOR AMA SİYASİ NEDENLERDEN DOLAYI FİLAN BÜYÜTÜLEMİYOR. HİÇ BÜYÜMÜCEKMİ STAD??? sen biz 2020li yıllara gel ilk önce stdaın çatısı kapancak daha sonra stadın üstü açılıp kapancak.(daha iyilirinide bizim torunlar görür herhalde)
GS ONUR virdis,supat,job,simonetta,ernesto farias,clemente rodriguez,daniele de rossi,kalu,perez patricio EN BÜYÜK GALATASARAY
Curcuna Pablo Nino,Toledo,Mohamed Zidan,Roncatto,Montolivio,Sestolo(Real Madrid B Takımında)hepsi muhteşem deneyin görün