tenten1985 Size tavsiyem bjk yi yönetmiyorsanızı yönettiğiniz takıma OKAN KOÇ, tavsiye ederim Yarım sezon sonra takımın en iyi oyuncusu oluyor Sizin genç yıldız aday tavsiyelerinizi bekliyorum
strider_talha Bence en iyi Freddy Adu adam daha 14 yaşına gelince realmadrid izlemeye alıyor. 2-3 yıl sonunda dünya yıldızı oluyor. Gerçekte olduğu gibi...
tenten1985 Orjinal Mesajı Yazan: strider_talha Bence en iyi Freddy Adu adam daha 14 yaşına gelince realmadrid izlemeye alıyor. 2-3 yıl sonunda dünya yıldızı oluyor. Gerçekte olduğu gibi... ama şunu göz önünde bulundurursanız cm 03/04'te freddy adu yok
ngn biraz el yakıyo ama liverpool da le tallec, welsh (bu pahalı degil ama idare eder) evertonda mc fadden
gereksiz wonderkid lerin dışında braathen de la cuesta fredy william thomphson todorov cerci fatih sonkaya hepimizn bildiği ucuz ve genç ii oyuncular
@KUPA_CANAVARI@ Toledo De La Cuesta Braathen Thompson Shabalala Craİg Paraker Paİm Salİh Kaya HÜrrİyet
tenten1985 Orjinal Mesajı Yazan: Imposibly KeMaL ToDoRoV Robinho Paulinho Renato vs vs =) Gerçekten iyi bir futbolcuları almışsın
ngn arteta bende igrenc otesi cıkmıstı taraftarlar bile istemiodu oynamasını ama gene de ilk aldıgım adamlardan genis kadrosu olmayan takımlarda harikalar yaratıyor
tenten1985 Orjinal Mesajı Yazan: delfino irfan & cafercan galatasaraydaki gelecegim olabilir irfan'ı duydum ama cafercanı duymadım