strider_talha Bence de tartışılır. Adam takıma uyum sağlamayınca fazla iyi oynayamıyor. Ama istikrarlı olarak tuncay ve todorov derim. (makaay senin nickinin altında 5 tane yıldız var ya bana onlardan verirmisin :D )
tenten1985 Orjinal Mesajı Yazan: strider_talha Bence de tartışılır. Adam takıma uyum sağlamayınca fazla iyi oynayamıyor. Ama istikrarlı olarak tuncay ve todorov derim. (makaay senin nickinin altında 5 tane yıldız var ya bana onlardan verirmisin :D ) ahhh ahh o yıldızlardan bende istiyom ama kimse bizi umuramıyo muhaha :D :D :D
ngn valla henry olsunda yanında kim olursa olsun adam 2 ay sakatlandı dogru durust mac alamadım owenda sakat robinho, cerci ,cacho olmasına ragmen zar zor yeniodum
gereksiz bide tevez var onu unutmuşum gerçi ben onu ikili forvetin arkasında oynatıyorum daha verimli oluyo ama forvettede çok ii oynuyo
tottibattu Orjinal Mesajı Yazan: tenten1985 Marcio Nobre ve arkadan Tuncay Şanlı tartışmasız Abi sen ne içtin,ne tuncayı ne nobresi iyimisin sen...bu adamalrdan 20 kat iyi 20 tane futbolcu söylerim ben sana yuru gıt yat abi..biraz tarafsız olalım
tenten1985 Orjinal Mesajı Yazan: tottibattu Abi sen ne içtin,ne tuncayı ne nobresi iyimisin sen...bu adamalrdan 20 kat iyi 20 tane futbolcu söylerim ben sana yuru gıt yat abi..biraz tarafsız olalım yok valla tarafsızım gerçekten feneri yönetirken hele nobre ne biçim yıldız lyu her maçta ya attırıyo ya atıyo ciddiyim
ZİGOT Orjinal Mesajı Yazan: tenten1985 yok valla tarafsızım gerçekten feneri yönetirken hele nobre ne biçim yıldız lyu her maçta ya attırıyo ya atıyo ciddiyim baba ne nobresi. Hiçmi oynamad1n oyunu. Nobreyi bilmesek... Tuncay neysede... Tottibattu'ya katiliyorum tarafsiz olalim
tenten1985 Orjinal Mesajı Yazan: ZİGOT baba ne nobresi. Hiçmi oynamad1n oyunu. Nobreyi bilmesek... Tuncay neysede... Tottibattu'ya katiliyorum tarafsiz olalim ya arkadaşlar beğenmiyosanız almak sorunde değilsiniz benim çalıştırdığım takımda canavar gibi oynuyorlar yallanmı söyleyeceğim