Arkadaşlar dün cm oynuyodum lazıoyum sezon 2009
sondan bı oncekı maç şampıyonuk maçlarından biri...rakip atalanta adamlar sonuncu,,,2-1 yenıldım...montolıvo bır gol attı,aklım hayalım durdu..tabı montolıvo bende atalantadan almıştım...kalecıye gerı pas verdıler,,kalecıde topla açıldı uzun vurdu..top montolıvoda adam 60 metreden bır vurdu..2d ızlıyorum tabii..kalecı koştu ama ne çare top ağlarda....rekorum 45 metreyde,60 çıkardım tesekkurler montolıvo..şampıyonluk gııttı tesellımız 60 metre..olsun bız gonullerın şampıyonzuyuz..takım borç batağında ama oyuncularım fedakarlık uzerıne fedakarlık yaptılar..onlar için maddiyat onemlı dııl..onlarla gurur duyorum..ama sezon sonunda onlardan ayrılmak zorundayım boyle şartlar altında çalışamam..uçun kuşa borcu war takımın..prensıplerıme aykırı :p ama hiç bir oyuncumu unutmuycam onlar benın etımden bır parça..onlar benım gurur kaynağım..beraber ağladık, bereber sevındık..kötü günlerimizde oldu ama bunalrı atlatmayı bıldık..tam 6 sene çalıştırdıktan sonra,bu sene ayrılıyorum...ama bana asıl koyan şey 6 senede hiç şampıyon olamamam..2 kez lıg 2.liği en ıyı başarım..diğer seneler ılk 4 gırmeye çalıştım, başardığım zamanlarda oldu,en kotu 6.oldum.ama yılmadık hep beraber çalıştık..artık herkez kendı yoluna..kaderımzı yaşamak için geldik..kımseye kırkın dıılım özellikle takımı batıran yöneticilere,,o kadar transfer için para ısteyıp vermedıkelrı halde..onlarda kendılerıne gore haklılar tabii..lazıo için son sozlerımı soyluyorum..sıze SERIA A'dA en içten dilekelrimle başarılar..ben artık serıa a da çalışamam..lazıonun çok derın ızlerı war çunku kalbımde..ispanya lıgını dusunuyorum...gelen teklıfler war hayırlısı olsun dıyelım...Kaderimize yaşamak için doğduk
EYWALAH I LOVE YOU LAZIO
Evet basın toplantısı bitmiştir teşekürler..