tenten1985 Orjinal Mesajı Yazan: strider_talha Bende de Tuncay Realmadrid'de ???????? :confused: eee seni düşündüren ne :)
@KUPA_CANAVARI@ Yildiray Chelsea Da Tuncay Chelsea Da RÜstÜ Chelsea Da Okan KoÇ Chelsea Da ÇÜnkÜ Chelsea Nin BaŞinda Ben Varim Daha ToplayacaĞim Ama Work Permİt Olayina Takiliyorum
iN-T-CoMe KeMaL i ParMa aLDı Tuncay ı iNter BELEŞE kaptı Ortega(türk olmuştu) Lazio kaptı GENE BELEŞE ErHan Albayrak (oynatmadım hiç ) Schalke 04 Serhat ı Schalke 04 aLDıı
Amorph Soyadını hatırlayamıyorum ama İbrahim adlı genç bir futbolcuyla ilgileniyordum ama Real Madrid'e kaptırdım.yıldız falan değil ama gelecek vaad eden bir isim.
tenten1985 Orjinal Mesajı Yazan: @KUPA_CANAVARI@ Yildiray Chelsea Da Tuncay Chelsea Da RÜstÜ Chelsea Da Okan KoÇ Chelsea Da ÇÜnkÜ Chelsea Nin BaŞinda Ben Varim Daha ToplayacaĞim Ama Work Permİt Olayina Takiliyorum abi ne yaptım be yabansı kntejyanını türklerlemi dolduruyon helal olsun ne diyeyim :)
ZİGOT Orjinal Mesajı Yazan: tenten1985 abi ne yaptım be yabansı kntejyanını türklerlemi dolduruyon helal olsun ne diyeyim :) Yabancı kontenjan1 mi dedin yoksa benmi yanlis anladim :confused: arada bir oyuna bak istersen
tenten1985 Orjinal Mesajı Yazan: ZİGOT Yabancı kontenjan1 mi dedin yoksa benmi yanlis anladim :confused: arada bir oyuna bak istersen hayır canım yani bütün yabancıların türmü demek istedim ya adam ajax'çalıştırıyomuş kadrosun birsürü türk var.
@KUPA_CANAVARI@ Orjinal Mesajı Yazan: tenten1985 abi ne yaptım be yabansı kntejyanını türklerlemi dolduruyon helal olsun ne diyeyim :) YABANCI KONTEJANI SORUN DEĞİL DE İNGİLTEREYE GETİRMEK BİRAZ SORUN OLUYOR DAHA GETİRMEYİ DÜŞÜNÜYORUM
tenten1985 Orjinal Mesajı Yazan: @KUPA_CANAVARI@ YABANCI KONTEJANI SORUN DEĞİL DE İNGİLTEREYE GETİRMEK BİRAZ SORUN OLUYOR DAHA GETİRMEYİ DÜŞÜNÜYORUM Okan koç u unutma ha :D :D
@KUPA_CANAVARI@ Orjinal Mesajı Yazan: tenten1985 Okan koç u unutma ha :D :D şimdi ki hedefim o zaten sonra kemal arslan irfan basaran çok milliyetçiyim yaw lucescu yanımda halt etmiş
iN-T-CoMe Orjinal Mesajı Yazan: @KUPA_CANAVARI@ şimdi ki hedefim o zaten sonra kemal arslan irfan basaran çok milliyetçiyim yaw lucescu yanımda halt etmiş KeMaL gerçekten müthiç oynuyo 03/04 te adam 10 maçta 17 asist yapmışş yaf ne demek yerine hasan ı aldım sattım kemal i hasan şaş 22 maçta 8 asist fln sürünüyoo =)
gereksiz Orjinal Mesajı Yazan: Imposibly KeMaL gerçekten müthiç oynuyo 03/04 te adam 10 maçta 17 asist yapmışş yaf ne demek yerine hasan ı aldım sattım kemal i hasan şaş 22 maçta 8 asist fln sürünüyoo =) çok büyük hata yapmışsın yaw kemal hem genç oyuncu hemde harbi çok ii oynuyo sağ sol orta oynayabiliyo keşke satmayaymışın