strider_talha Ben de Galatasaray'ı FenerBahçe ile 6-1 yenmiştim. Ne güzel 6-0 olacaktı ama hakem son dakika penaltı verince hayallerim suya düştü. :mad:
tenten1985 Orjinal Mesajı Yazan: strider_talha Ben de Galatasaray'ı FenerBahçe ile 6-1 yenmiştim. Ne güzel 6-0 olacaktı ama hakem son dakika penaltı verince hayallerim suya düştü. :mad: tüh ya şansa bak hakem kesin ali aydın'dır :)
ngn derbi olarak evertonu 7-1 yenmistim ama arsenal man utd yi falan en fazla 5 attım 5-1 falan oluyordu 6 olmuyordu:)
tenten1985 Orjinal Mesajı Yazan: ngn derbi olarak evertonu 7-1 yenmistim ama arsenal man utd yi falan en fazla 5 attım 5-1 falan oluyordu 6 olmuyordu:) merka etme birgün oda olur ha gayret ;)
tenten1985 Orjinal Mesajı Yazan: gereksiz ben fb ile bayerni 8-2 yendim süper kupa finalindede barçayı 7-0 yendim fenerke bayr'i yendiğini için seni tebrik ederim :) :D :D
@KUPA_CANAVARI@ Ajax İle Psv Yİ 9-2 Yendİm Chelsea İle Man. Unİ. 8-0 BeŞİktaŞ İle FenerbahÇeyİ 9-0 Yendİm
iN-T-CoMe FenerbahÇe : 9 eLaZığ:0 FeNerBaHÇe : 4 Cİmbom : 0 (aMa 10 kişiydimm dkka 4 ReNato kırmızı yedi)
tenten1985 Orjinal Mesajı Yazan: Imposibly FenerbahÇe : 9 eLaZığ:0 FeNerBaHÇe : 4 Cİmbom : 0 (aMa 10 kişiydimm dkka 4 ReNato kırmızı yedi) arkadaşlar derbi diyo konuda ama sanırım elazığda istanbul takımı :D :D :D
demon1c Galatasaray:8 fener:0 ,, MAnchestER:7 ArsenaL:1 ,,Bayern Munich:8 Dordmund:0 bunlar unutamadıım skorlardı...
iN-T-CoMe Orjinal Mesajı Yazan: tenten1985 arkadaşlar derbi diyo konuda ama sanırım elazığda istanbul takımı :D :D :D DOruDur ama Elazığ deyip ezmemek lazım Di mii..Sonuçta onlarda 1. ligin (bende) nadide bir takımı yanii ben derbi gözüyle baqtımm her maça =)))) :D
tenten1985 Orjinal Mesajı Yazan: Imposibly DOruDur ama Elazığ deyip ezmemek lazım Di mii..Sonuçta onlarda 1. ligin (bende) nadide bir takımı yanii ben derbi gözüyle baqtımm her maça =)))) :D tabiki canım küçümsemek istemedim sadece konuya uygun yazılırsa daha güzel olur tabiki onların hepsi gururumuz.
iN-T-CoMe Orjinal Mesajı Yazan: tenten1985 Bir yenisi daha FENERBAHÇE: 6 BEŞİKTAŞ1 BaNa DiosunN ElAzığ derBi Mi Diye GiDiyosun ÇArŞI PaZar Takımlarıyla Oynayıp yenDim diyosunn (Bjk Lılar pls alınmayın şakaydıı :D )
iN-T-CoMe Orjinal Mesajı Yazan: android son büyük skor yıl 2024 real madrid 0 barca 5 :D :D :D 2024 ün yıldısları kimler yaff...