ozan_selvi cryengine yi silebiliyosan sil öle dene ..çünkü cryengine cinefx3.0 destekleyen ekran kartlarında görüntülerin ayrıntılarını vermek için işe yarıyo diye biliyom...
frankly oyunu tam yükledim şöle bi sorun verdi MSvcp71.dll bulunamadığındn bu uygulama başlatılamadı.uygulamanın tekrar yüklenmesi sorunu giderebilir. 4 5 kere silip yükledim aynı tas aynı hamam cd yi değiştirdim yine aynı
frankly oyunu tam yükledim şöle bi sorun verdi MSVCP71.dll bununamadığından bu uygulama başlatılamadı. Oyunu 4 5 kere yükledim yin aynı sorum cd yi değiştirdi m yine aynı sorun
Psycho ya oyun klasörünün içine kopyala olmazsa yine oyun klasörünün içinde bin32 diye bir yer var oraya kopyala
frankly Orjinal Mesajı Yazan: tifosie oyun klasörünün içine...oda değilse datanın bir bölümüe olması lasım oyun klasörünün içine yaptım olmadı
frankly Orjinal Mesajı Yazan: pir@t€ ben oynuom da.... oyunun klasörünün içine we bin32 dosyasının içine kopyala olmsı lasm :) oldu tamam saol oyunu açtım alan çok büyük nereye gitceğimi şaşırıyom ama ben hep denizdeyim
Knight Rider Orjinal Mesajı Yazan: BeKTaS F1GO c:windows system32 nin içine kopyalıcan (sanırım) sanırım değil doğru. bir arkın bilgisayarına kendi bilgisayarıımdaki dll dosylarını disketle götürüp yapmıştım.
bbturk ilk yüklememde bendede açmadı ama sildim 2. ciyi de yükledim ama hiç bir şeye dokunmadım 2. de kendi haline bıraktım o yükledi 20 gün içindede sıfırladım hadi 29 olsun süper bir oyun hele bir de aksam tek başına oynarsan karanlıkta psikolojini bile bozar walla süper bir oyun aşırı korku ve full ekşın