Vampire Bat Bu forumda graffitti çizen warmı acaba warsa buraya koysunlar ya hastayım ben bu graffittilere, bende çiziyorum ama fazla beğenmiyorum kendi yaptıklarımı...
iN-T-CoMe Ya bende yapıorumm da (Aslında daha grafitilere başlamadıq şimdii duvar yazsı fln yapıoss) hatta buraya avatar olarak koycaqtımm (slayt olarakk bi kaç tane war) 2000 bytten fazla olduu için olmadı ! Dün yaparkenn de polise yaqaLanıodukk =)
Apili Orjinal Mesajı Yazan: Imposibly Ya bende yapıorumm da (Aslında daha grafitilere başlamadıq şimdii duvar yazsı fln yapıoss) hatta buraya avatar olarak koycaqtımm (slayt olarakk bi kaç tane war) 2000 bytten fazla olduu için olmadı ! Dün yaparkenn de polise yaqaLanıodukk =) geçmiş olsun
iN-T-CoMe Orjinal Mesajı Yazan: Apili bu grafitti olayı ne oluyo kine Benim avatarıı gördün di mi onun böle çok şaşaLı bir yazımııı artık kağıda yapıcass =) ben yaparım gene avatarıı :) görürsün o zaman tam olarak ama oturduun yere en yakınn köprü altına git baqq oralarda da görürsünn grafitti yi = )
iN-T-CoMe Orjinal Mesajı Yazan: Apili hıhı ha şimdi annadım bizim okulda da var büsürü ben yaptım ama ne olduğunu bilmiyodum ahahahh afermm yakalanırsan cezası var ama =)
Dej@vu Orjinal Mesajı Yazan: Imposibly ahahahh afermm yakalanırsan cezası var ama =) Kim takar cezayı...Boşver... :D :D
iN-T-CoMe Orjinal Mesajı Yazan: dej@vu Kim takar cezayı...Boşver... :D :D HeLaL AşmışınN.. aMa 1 gir nezaretee kal 1 hafta sonra yere çöp bile atamazsınn :)
iN-T-CoMe Orjinal Mesajı Yazan: Apili hakkat; yakalandın galiba sen ha böle bildine göre Wuahahahah yokh hayırrr da çok ii bi arkım girmiştii gözü kara bi adamdı nezarette kaldı işthe 2-3 gün sonraa adam sus pus olDu :)
iN-T-CoMe Orjinal Mesajı Yazan: Kuty Graffiti çizilmiyo, atılıyo benim bildiğim. :) YanLIş BiLİyosun o zaman
Exvision Ekip işi zaten gerçekten zor ama alışınca insan bırakamıyor :) Birkaç tane taslağım var en kısa zamanda buraya koyarım .
JustRelax bende sketch yapıorm ama hep can sıkıntısından..bi kere uraşmıştım baya güzel bişe oldu ama kaybetttim... tag atanlar ya spreyle yada ucu +10mm markerlarla atıolar...