satılık cdler (divx flimler - bilgisayar oyunları - türk adault flimler) almak isteyenler sendoma@hotmail.com adresine mail atabilirler
malasef yok arkadaşım
Orjinal Mesajı Yazan: sindoma satılık cdler (divx flimler - bilgisayar oyunları - türk adault flimler) almak isteyenler sendoma@hotmail.com adresine mail atabilirler
Orjinal Mesajı Yazan: sindoma
hodjam ilk ve son kez soruyorum varsa alıcam hababm sınıfı -asmalı konak ve vizontele tuuba nın divx leri var mı?
elinde 13 cuma serisinin divx leri varmi msn gelirsen konusuruz
gülben ergen varmı gülben ergen :D :D
walla sibel kekilli veya gülben ergen var mı?
hem ayrıca hangi divx ler var? şöyle bi sıralasana... ;)
arkadaşlar cdlerin içerikleri hakkında bir site tasarladım. böylece aradığınız cdleri daha kolay bulacaksınız. üstelik sibek kekillinin flimleride var.
www.cddunyasi.00dvd.com site hakkında yorumlarınızıda beklerim
olm sitedeki adult kısımlara 18 yaşından küçüklerin girmesi uygun değildir lan? :D
abicim d.bakır'dayım... kargo fiyatını da söyle... alcam 1-2 tane...
neler var yazsana
demekki 18 yaşından küçüksen o bölümlere girmeyeceksin :))) kargonun ağırlığına göre değişir fiyatı ama 4-5 milyon civarında çıkabilir
ismail adaşım... bak sindoma bi adres yazmış gir bak... ;)
msne gel de konuşalım bende alabilirim eğer msn in yoksa cd lerin listesini mail atarsan iyi olur ;) ufuk_abay@hotmail.com
ufuk dostum.... adam orda koskocaman bir site adı vermiş.... gir bi bak gözün seweyim...
www.cddunyasi.00dvd.com
gir buna, hayatını yaşa... :D
sağ olun bakayım
sindoma bende de bi sürü oyun, vcd filan var... istiyosan ortaklaşa bişeyler yapabiliriz ne dersin?.. ;)
Copyright ©2001 SoccerCenter.Net - E-mail: info@soccercenter.net
Barındırma: