sindoma satılık cdler (divx flimler - bilgisayar oyunları - türk adault flimler) almak isteyenler sendoma@hotmail.com adresine mail atabilirler
BeKTaS F1GO Orjinal Mesajı Yazan: sindoma satılık cdler (divx flimler - bilgisayar oyunları - türk adault flimler) almak isteyenler sendoma@hotmail.com adresine mail atabilirler hodjam ilk ve son kez soruyorum varsa alıcam hababm sınıfı -asmalı konak ve vizontele tuuba nın divx leri var mı?
bay_gizemli walla sibel kekilli veya gülben ergen var mı? hem ayrıca hangi divx ler var? şöyle bi sıralasana... ;)
sindoma arkadaşlar cdlerin içerikleri hakkında bir site tasarladım. böylece aradığınız cdleri daha kolay bulacaksınız. üstelik sibek kekillinin flimleride var. www.cddunyasi.00dvd.com site hakkında yorumlarınızıda beklerim
sindoma demekki 18 yaşından küçüksen o bölümlere girmeyeceksin :))) kargonun ağırlığına göre değişir fiyatı ama 4-5 milyon civarında çıkabilir
ufuk_abay msne gel de konuşalım bende alabilirim eğer msn in yoksa cd lerin listesini mail atarsan iyi olur ;) ufuk_abay@hotmail.com
bay_gizemli ufuk dostum.... adam orda koskocaman bir site adı vermiş.... gir bi bak gözün seweyim... www.cddunyasi.00dvd.com gir buna, hayatını yaşa... :D
bay_gizemli sindoma bende de bi sürü oyun, vcd filan var... istiyosan ortaklaşa bişeyler yapabiliriz ne dersin?.. ;)